Bookmarks

    Ελευθερούπολη με ανακοίνωσή-καταγγελία της που έδωσε στη δημοσιότητα κατήγγειλε πως η αποστολή της βίωσε συνθήκες τρομοκρατίας και προπηλακισμού κατά της άφιξή της για το παιχνίδι μέσα στο Αγρίνιο για την 9η αγωνιστική της Α2 των ανδρών ενώ ανέφερε πως συνέχιζαν τα ίδια άτομα να βρίζουν τους παίκτες και προπονητές της ομάδας.

     

    Ειδικότερα στην ανακοίνωση του ο ΓΣΕ καταδικάζει την απαράδεκτη συμπεριφορά των μελών και παραγόντων του ΑΟ Αγρινίου η οποία δεν αρμόζει σε ομάδα που αγωνίζεται στη δεύτερη μεγαλύτερη Εθνική κατηγορία της χώρας μας. Σημειώνοντας ότι: «Η αποστολή του ΓΣΕ βίωσε συνθήκες τρομοκρατίας και προπηλακισμού κατά την άφιξη της στο γήπεδο του Αγρινίου από παράγοντες της τοπικής ομάδας».

     

    Η ανακοίνωση του

    ΓΣ Ελευθερούπολης

    Αναλυτικά στην ανακοίνωση που εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο του ΓΣ Ελευθερούπολης σε βάρος του Αγρινίου αναφέρει τα εξής:

     

    -«Καταγγέλλουμε τα όλα όσα έγιναν το Σάββατο πριν και στη διάρκεια του αγώνα της ομάδας μας στο Αγρίνιο. Η αποστολή του ΓΣΕ βίωσε συνθήκες τρομοκρατίας και προπηλακισμού κατά την άφιξη της στο γήπεδο του Αγρινίου από παράγοντες της τοπικής ομάδας. Καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα συνέχιζαν οι ίδιοι να βρίζουν παίκτες και προπονητές.

    Άτομα που βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας του Αγρινίου έβριζαν και απειλούσαν με αποτέλεσμα ένας από αυτούς να αποβληθεί από τον αγωνιστικό χώρο. Συνέχισε πάντως το υβριστικό του έργο στην κερκίδα, ακριβώς πάνω από τον πάγκο της ομάδας μας.

    Ο ΓΣΕ καταδικάζει την απαράδεκτη συμπεριφορά των “μελών” και ” παραγόντων” του ΑΟ Αγρινίου η οποία δεν αρμόζει σε ομάδα που αγωνίζεται στη δεύτερη μεγαλύτερη Εθνική κατηγορία της χώρας μας.

    Συγχαίρουμε τους τρεις διαιτητές για την προσπάθεια τους να διεξαχθεί ο αγώνας σε φυσιολογικές συνθήκες μέσα σε ατμόσφαιρα ζούγκλας.
    Παράλληλα τους συγχαίρουμε για την πολύ καλή διαιτησία.
    Οφείλουμε να συγχαρούμε τους παίκτες του Αγρινίου για τη δίκαιη τους νίκη.
    Το Δ.Σ της ομάδας».

     

    Comments are closed.