Bookmarks

    Στο «Βερούλειο» στάδιο, στο γήπεδο του Αμυγδαλεώνα και στο αντίστοιχο του Χρυσοχωρίου είναι περισσότερο στραμμένα τα βλέμματα της 9ης αγωνιστικής ημέρας, το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Νοεμβρίου, στην Α’ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Καβάλας, στους αγώνες που θα δώσουν οι τρεις πρωτοπόροι του βαθμολογικού πίνακα.

     

    Πρόκειται για αναμετρήσεις με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον που σίγουρα αναμένονται με πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από κάθε πλευρά. Ειδικότερα να σημειώσουμε ότι ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας ΜΑ Ορφανίου δοκιμάζεται στην έδρα της δυνατής ομάδας της Δόξας Αμυγδαλεώνας, ομάδα η οποία φέτος αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Είναι ένα παιχνίδι με διπλό ενδιαφέρον, δηλαδή και για τις δύο ομάδες από το αποτέλεσμα του οποίου μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στην κορυφή της βαθμολογίας. Διαιτητής της συγκεκριμένης αναμέτρησης ορίστηκε ο Θωμάς Νιχωρίτης και βοηθοί οι κ.κ. Βαφέας-Καρασαββαϊδης.

    Σπουδαίο παιχνίδι θα διεξαχθεί και στο «Βερούλειο» στάδιο ανάμεσα σε δύο ομάδες οι οποίες στην κυριολεξία «καίγονται» για τους βαθμούς της νίκης. Πιο συγκεκριμένα η νεανική ομάδα της ΑΕΚ Καβάλας μετά τις τελευταίες ήττες στο πρωτάθλημα δεν έχει άλλα περιθώρια για νέα απώλεια στην αναμέτρηση κόντρα στον Ορφέα Ελευθερούπολης που θέλει πάση θυσία για να μείνει ζωντανός στο κυνήγι της ανόδου. Και βέβαια έχουμε να κάνουμε με ένα ακόμη ντέρμπι και μάλιστα πολύ σημαντικό στην Α’ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Καβάλας με διαιτητή τον κ. Σταματόπουλο και βοηθούς τους Πηδιάδη-Τοπουζάκη. Ο τρίτος πρωτοπόρος της παρέας, Βύρωνας Καβάλας ο οποίος το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι ανεβασμένος εκτός έδρας θα αντιμετωπίσει τον Απόλλων Χρυσοχωρίου, ματς στο οποίο και οι δύο αντίπαλοι θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Ένα παιχνίδι το οποίο ορίστηκε να διευθύνει ο ρέφερι κ. Κατσίνη και βοηθοί θα είναι οι κ.κ. Κωνσταντινίδης-Γάκης.

    Από κει και πέρα βέβαια να τονίσουμε ότι πολύ μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει και στα υπόλοιπα παιχνίδια και σε ένα από αυτά ο Ναζιανζός Νέας Καρβάλης θα υποδεχθεί τον Αστέρα Φωλιάς σε μία ακόμη πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση με μεγάλο βαθμολογικό βαθμολογικό κίνητρο, με διαιτητή τον κ. Ρηγούλη με βοηθούς τους Τσακίρη-Παυλίδου. Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής, ο Άρης Πηγών θα φιλοξενήσει τον ανεβασμένο τελευταίο Βρασίδα Νέας Περάμου με διαιτητή τον Σταύρο Βαρελτζίδη και βοηθούς του, τους κ.κ. Θεοφανίδη-Γεωργαντέλη. Από κει και πέρα ο Φρίξος Πλατανοτόπου θα υποδεχθεί την Αναγέννηση Λιμεναρίων, παιχνίδι στο οποίο και οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν την κατάκτηση του «τρίποντου» με διαιτητή τον  κ. Αναγνωστόπουλο και βοηθούς, τους  κ.κ. Κουκούμη-Βερνέζη. Τέλος πολύ σημαντικό ενδιαφέρον υπάρχει και στον αγώνα του Ατρομήτου Χαλκερού με τον ΠΟ Κεραμωτής. Οι γηπεδούχοι που βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα «καίγονται» για βαθμούς ενώ το συγκρότημα του Τάσου Τσαπανίδη, σε ένα ακόμη ματς θα αγωνισθεί με πολλές ελλείψεις. Αγώνα τον οποίο ορίστηκε να διευθύνει  ο διαιτητής κ. Λυμπερίδης και βοηθοί θα είναι οι κ.κ. Πηδιάκης-Αλεξανδρίδης. Παράλληλα να σημειώσουμε ότι το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Νοεμβρίου θα διεξαχθούν αναμετρήσεις για τον 1ο όμιλο της Β’ κατηγορίας και ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Άρης Ζυγού που βρίσκεται στο «ρετιρέ» θα πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης και ειδικότερα στα χαρτιά σε βάρος του Πανιωνίου Ξεριά ενώ ο Ηρακλής Καβάλας που ακολουθεί στην 2η θέση θα αγωνιστεί στο γήπεδο του «Κωτσάλου» κόντρα στην δυνατή Καβάλα 2004. Για το κύπελλο της Β’ κατηγορίας το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος φιλοξενεί τον Μακεδονικό Αμισιανών και ο Κεραυνός Ελευθερών τον Παγγαιϊκό Παλαιοχωρίου, σε δύο πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

     

    Συνοπτικά το πρόγραμμα των αναμετρήσεων που θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Νοεμβρίου στα πρωταθλήματα της Α’ και Β’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Καβάλας και στο κύπελλο της Β2 κατηγορίας, έχει ως εξής:

     

    Σάββατο 15.00

    Νέα Καρβάλη: Ναζιανζός Νέας Καρβάλης- Αστέρας Φωλιάς

    Βερούλειο: ΑΕΚ Καβάλας- Ορφέας Ελευθερούπολης

    Χρυσοχώρι: Απόλλωνας Χρυσοχωρίου- Βύρωνας

    Πηγές: Άρης Πηγών- Βρασίδας Νέας Περάμου

    Γραβούνα: Θράκη Γραβούνας-  Άγιος Λουκάς

    Κωτσάλου: ΠΑΟΚ Καβάλας- Ποσειδώνας

     

    Κυριακή 11.00

    Κωτσάλου: Καβάλα 2004/ΑΕΚ Β`- Ηρακλής Καβάλας

     

    Κυριακή 12.00

    Χαλκερό: Ατρόμητος Χαλκερού- Κεραμωτή

     

    Κυριακή 15.00

    Αμυγδαλεώνας: Δόξα Αμυγδαλεώνα- Μ. Α Ορφανίου

    Πλατανότοπος: Φρίξος Πλατανοτόπου- Αναγέννηση Λιμεναρίων

    Ποντολίβαδο: Ποντιακός Ποντολιβάδου- Ατρόμητος Λεκάνης

    Αγίασμα: Μακεδονικός Αγιάσματος- Θεαγένης Θάσου

    Καλλιράχη: Κεραυνός Καλλιράχης- Άρης Πρίνου

     

    Κύπελλο Ε.Π.Σ.Κ.

    Ελευθερές (14.45): Κεραυνός Ελευθερών- Παγγαιϊκός Παλαιοχωρίου

    Κοκκινόχωμα (14.45):  Βυζάντιο Κοκκινοχώματος- Μακεδονικός Αμισιανών

    Comments are closed.