Bookmarks

    Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έχει ανακοινώσει την διεξαγωγή επιμορφωτικού σεμιναρίου, που απευθύνεται σε διπλωματούχους προπονητές που εργάζονται σε τμήματα υποδομής.

     

    Το σεμινάριο, μετά από επικοινωνία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας με την ΕΠΟ, προτείνεται να πραγματοποιηθεί στην Καβάλα στις 29 Νοεμβρίου 2019 και είναι δωρεάν προς τους συμμετέχοντες. Το σεμινάριο είναι υποχρεωτικό για όλους τους προπονητές που εργάζονται στα τμήματα υποδομής και δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι προπονητές έχουν ταυτότητα τριετίας ή έχουν καταθέσει τα χαρτιά τους για έκδοση ταυτότητας τριετίας.  Η διάρκεια του σεμιναρίου αναμένεται να είναι εξάωρη, με ώρα έναρξης στις 15:00 μ.μ. και ώρα λήξης στις 21:00 μ.μ..

    Το πρόγραμμα του σεμιναρίου θα περιλαμβάνει ενημέρωση για τα εξής θέματα:

    • Περιβάλλοντος μάθησης και εκπαίδευσης
    • Οργάνωσης προπόνησης ακαδημιών
    • Εκπαιδευτικού προγραμματισμού τμημάτων αναπτυξιακών ηλικιών

    Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν και να καταθέσουν την αίτηση συμμετοχής τους, που επισυνάπτεται παρακάτω,  στη γραμματεία της ΕΠΣ Καβάλας μέχρι τις 26 Νοεμβρίου 2019.

     

    Κλήσεις σε απολογία από την Ε.Π.Σ.Κ.

    Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας καλεί σε απολογία την Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 18:00 μ.μ. στα γραφεία της Ένωσης, το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ, για όσα αναγράφει ο διαιτητής στο Φύλλο Αγώνα της αναμέτρησης ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ – ΑΡΗΣ ΠΡΙΝΟΥ.

    Παράλληλα, καλείται από την ΕΠΣ Καβάλας, την Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 18:30 μ.μ. στα γραφεία της Ένωσης, ο πρόεδρος του σωματείου ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ, κ. Νικόλαος Λαμπίδης, για διευκρινίσεις σχετικά με δημοσιεύσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

     

    Comments are closed.