Bookmarks

    Ιδιαίτερα εγκάρδιο και πολύ φιλικό ήταν το κλίμα μέσα στην αίθουσα τύπου του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» ανάμεσα στους προπονητές, Παύλο Δερμιτζάκη και Χουάν Ραμόν Ρότσα, μετά το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα στον Α.Ο.Κ. και τον Θεσπρωτό.

     

    Οι δύο τεχνικοί στις  δηλώσεις που έκαναν κατέθεσαν τις προσωπικές τους εκτιμήσεις για την έκβαση της αναμέτρησης και συμφώνησαν σε πολλά πράγματα.

     

    Χαρακτηριστικά οι δύο προπονητές Παύλος Δερμιτζάκης και Χουάν Ραμόν Ρότσα δήλωσαν τα εξής:

     

    Οι δηλώσεις του Παύλου Δερμιτζάκη

    -«Ο Χουάν είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και τον ευχαριστώ για τα καλά του λόγια.  Μεγαλώσαμε με τον Χουάν, που έπαιξε ποδόσφαιρο σε πολύ υψηλό επίπεδο.  Άφησε εποχή στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.  Τον ευχαριστώ για όλα όσα έχει προσφέρει στον τόπο μας και θέλω να τονίσω ότι αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.  Είχα πει στους ποδοσφαιριστές μου μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ ότι έχουμε μπροστά μας το πιο δύσκολο παιχνίδι μέχρι σήμερα. Στα δυο τελευταία παιχνίδια προερχόταν ο Θεσπρωτός από δυο θετικά αποτελέσματα, είχε ψυχολογία αλλά και είναι μια ομάδα που προσπαθεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο.  Εμείς είχαμε μια επιβαρυντική εβδομάδα με ταξίδι στα Τρίκαλα για το εκτός έδρας παιχνίδι και με το παιχνίδι με τον ΟΦΗ για το κύπελλο. Θέλαμε να υπερβάλουμε εαυτούς για να κλείσουμε  ευχάριστα την εβδομάδα όπως ξεκίνησε.  Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Αυτό που είπαμε και δουλέψαμε σε μεγάλο ποσοστό το είδαμε και  μέσα στο γήπεδο.  Πετύχαμε μια μεγάλη και σημαντική νίκη. Στο α’ ημίχρονο είχαμε την κατοχή της μπάλας αλλά χωρίς ρυθμό. Επίσης δεν ήταν οι αποστάσεις των γραμμών αυτές που έπρεπε να είναι με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να γίνεται επικίνδυνος. Μας δημιούργησε πολλούς προβληματισμούς. Στην επανάληψη μπήκαμε περισσότερο συνειδητοποιημένοι ενώ μας βοήθησε πολύ η είσοδος του Καθάριου. Αυξήσαμε το σκορ και το διαχειριστήκαμε έτσι όπως έπρεπε μέχρι το τέλος. Βέβαια εκείνο το οποίο θέλω να τονίσω είναι το ότι, ακολουθεί για μας ένα δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή στην Ιεράπετρα. Συγχαρητήρια στα παιδιά, Καλή συνέχεια στον Θεσπρωτό».

     

    Οι δηλώσεις του Χουάν Ραμόν Ρότσα

    -«Η δουλειά του διαιτητή στην Ελλάδα  είναι απίστευτη δύσκολη. Αν έκανε   λάθος θα το διορθώσει μετά  γιατί είναι άπειρος.  Το σκορ άνοιξε μετά το 2-1. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια ακόμη πιο δυνατά . Είχαμε μια καλή παρουσία και ήμασταν ανταγωνιστική μέχρι ενός σημείου.  Έχουμε ένα πλάνο και θα συνεχιστεί η προσπάθεια μας που δεν ήταν μόνο το σημερινό παιχνίδι αλλά βλέπουμε μπροστά. Το παιχνίδι ήταν όμορφο και δυνατό  με πολλές δυνατές προσωπικές μονομαχίες. Η Καβάλα μετά το (2-1) είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού γιατί εμείς λόγω απειρίας δεν είχαμε τη δύναμη να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο. Είναι φυσιολογικό αυτό. Είναι μαραθώνιος το πρωτάθλημα και εύχομαι την Καβάλα να υλοποιήσει το στόχο της. Είναι μια καλή ομάδα με έναν πολύ σοβαρό προπονητή.  Εμείς γυρνάμε πίσω με πολλά χιλιόμετρα και μ` έναν πόνο. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι ο χρόνος γιατρεύει τα πάντα. Είμαστε σε ένα καλύτερο επίπεδο απ` αυτό που ήμασταν στην αρχή. Θέλουμε να δώσουμε τις μάχες μας συνέχεια. Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία την ομάδα της Καβάλας και θέλω να πω όλα ήταν τέλεια και θα ανταποδώσουμε την πολύ καλή φιλοξενία που είχαμε».

    Comments are closed.