Bookmarks

    Η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 εξέδωσε δελτίο τύπου στο οποίο αναφέρει ότι, θεωρεί υποχρέωση της δημόσια να εκφράσει τις ευχαριστίες της, στην ομάδα της ΠΑΕ ΟΦ Ιεράπετρας για την άψογη φιλοξενία της στην αποστολή της ομάδας μας κατά τη διάρκεια της μεταξύ μας αναμέτρησης. Διαβεβαιώνουμε ότι η φιλοξενία μας θα είναι ανάλογη και καλύτερη στο παιχνίδι του β’ γύρου της Football League.

     

    Δδιότι αποτελεί για εμάς πολύ μεγάλη ικανοποίηση όταν διαπιστώνουμε πως υπάρχουν και άλλες ομάδες που ακολουθούν τον ίδιο δρόμο με εμάς, όπως είναι η ΠΑΕ ΟΦ Ιεράπετρας. Το δρόμο δηλαδή του σεβασμού και της αναγνώρισης της πραγματικής αξίας του ποδοσφαίρου.

    Παράλληλα υποχρέωση μας είναι δημόσια να ευχαριστήσουμε την Αστυνομική Διεύθυνση Λασιθίου Κρήτης και ειδικότερα το Αστυνομικό τμήμα Ιεράπετρας, για τις πολύτιμες διευκολύνσεις που παρείχαν στα μέλη της αποστολής μας, μετριάζοντας σημαντικά την μεγάλη ταλαιπωρία μας, στην άφιξη της αποστολή μας στην Κρήτη.

    Τέλος από καρδιάς ευχαριστούμε, τους λιγοστούς αλλά μοναδικούς καβαλιώτες φιλάθλους, μέλη του συνδέσμου φιλάθλων «Γαλάζιοι Αργοναύτες» οι οποίοι αψηφώντας την ταλαιπωρία, διένυσαν την Ελλάδα από τη μία άκρη της στην άλλη για να βρεθούν δίπλα μας και να στηρίξουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας και το καραβάκι. Η παρουσία τους στην κερκίδα του «Βουζουνεράκειο» ήταν συγκινητική, ήταν μοναδική για άλλη μία φορά και ένα μεγάλο «ευχαριστώ» θεωρούμε ότι είναι πολύ λίγο.

    Comments are closed.