Bookmarks

    Πλούσιο από αγωνιστικής άποψης ήταν το πρόγραμμα των αναπτυξιακών κοριτσιών με πολύ σημαντικού; αγώνες σε Νεάνιδες, Κορασίδες και Παγκορασίδες αλλά και με αμφίρροπες αναμετρήσεις.

     

    Ξεκινώντας από το πρωτάθλημα των νεανίδων όπου διεξήχθη μια αναμέτρηση, αυτή ανάμεσα σε ΑΟ Καβάλας και της Ελπίδας Σερρών με τις Καβαλιώτισσες να κερδίζουν και να φτάσουν μετά από καλή απόδοση, άνετα στη νίκη με 3-1 σετ.

    Για το πρωτάθλημα των Κορασίδων και ειδικότερα στον Β’ όμιλο, ο Ερμογένης Ξάνθης2 ηττήθηκε από τον Ανδροσθένη Θάσου που ήταν ανώτερος με 0-3, Ο ΓΣ Δράμας ηττήθηκε από τον Αμυγδαλεώνα με 0-3 και ΑΟ Καβάλας1 κέρδισε με 3-2 την Ελευθερούπολη.

    Στον Γ’ όμιλο η Χρυσούπολη κέρδισε την ΑΕ Κομοτηνής με 3-0 ενώ η Ακαδημία Κομοτηνής επικράτησε του Ανδροσθένη Θάσου με 3-0.

    Στο πρωτάθλημα των παγκορασίδων και πιο συγκεκριμένα στον Β όμιλο, το Παγγαίο έχασε εντός έδρας από τον Αμυγδαλεώνα που είχε περισσότερες επιλογές με 0-3 ενώ για τον ίδιο όμιλο ΑΟ Καβάλας-Ελευθερούπολη 3-1. Ενώ τέλος για τον Γ όμιλο ο ΑΟ Χρυσούπολης κέρδισε με 3-0 της ΑΕ Κομοτηνής ενώ η Ακαδημία Κομοτηνής με το ίδιο σκορ τον Ανδροσθένη Θάσου με 3-0.

     

    Comments are closed.