Bookmarks

    Ο ποδοσφαιριστής του Α.Ο.Κ. Γιάννης Καζαντζίδης μίλησε στην εκπομπή OnsportsFM του Alpha 989 για τη φάση fair play στο παιχνίδι της Καβάλας με την Καλαμάτα. Ενώ αναφέρθηκε και στην ανακοίνωση της ομάδας της Πελοποννήσου που εκθείαζε τη συμπεριφορά των παικτών της ομάδας του Παύλου Δερμιτζάκη.

     

    Η στιγμή που σημάδεψε την 8η αγωνιστική της Football League ήταν η φάση του fair play στο Καβάλα-Καλαμάτα, όπου οι παίκτες των γηπεδούχων σταμάτησαν το παιχνίδι, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του Κουϊρουκίδη. Ο άτυχος ποδοσφαιριστής της Καλαμάτας υπέστη κάταγμα γνάθου και ο Γιάννης Καζαντζίδης με τους συμπαίκτες του κάλεσαν το ιατρικό τιμ της Καλαμάτας, αλλά ενημέρωσαν και τον διαιτητή για τον σοβαρό τραυματισμό. Ο 24χρονος άσος της Καβάλας μίλησε στην εκπομπή OnsportsFM του Alpha 989, περιγράφοντας τη φάση, αλλά και την αντίδραση της «Μαύρης Θύελλας».

     

    Για τη στιγμή του τραυματισμού: «Το σκορ ήταν 0-1, προηγούταν η Καλαμάτα και εμείς παίζαμε με δέκα παίκτες. Το παιχνίδι δεν κυλούσε καλά για εμάς. Στο 69’ γίνεται ένα κόρνερ οι Κουϊρουκίδης και Καζβιρόπουλος της Καλαμάτας συγκρούστηκαν μεταξύ τους και έπεσαν στο έδαφος. Εγώ είδα τη φάση και δεν παρακολούθησα την πορεία της μπάλας. Πήγα πάνω από τον Καζβιρόπουλο και είδα πως ήταν εντάξει και μετά πήγα στον Κουϊρουκίδη, ο οποίος βρισκόταν σε άσχημη κατάσταση. Έβγαζε, συγγνώμη για τον χαρακτηρισμό, γουλιές αίμα. Εσπευσμένα φώναξα να μπουν άμεσα οι γιατροί και οι φροντιστές της Καλαμάτας. Ο διαιτητής, χωρίς να έχει τι έχει συμβεί, φώναζε γρήγορα να περάσει έξω το παιδί, για να συνεχιστεί το παιχνίδι. Αν ο ρέφερι έβλεπε σε τι κατάσταση βρισκόταν το παιδί, θα έλεγε το ίδιο με μένα. Εγώ, ο Κέρθι και ο Κουτσούμπας ήμασταν εκεί και είπαμε στον διαιτητή ‘άσε το παιδί, γιατί είναι θέμα υγείας’. Είμαστε όλοι αθλητές, είμαστε άνθρωποι και πάνω απ’ όλα είναι παίκτης και όχι αντίπαλος».

     

    -Για την ανακοίνωση της Καλαμάτας που εκθείαζε τη συμπεριφορά των παικτών της Καβάλας, ο Γιάννης Καζαντζίδης σημείωσε τα εξής:

    -«Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο να κερδίζεις ή να χάνεις. Είναι σεβασμός, είναι αλληλεγγύη. Δένουν πολλά πράγματα εμάς τους ποδοσφαιριστές. Χαρήκαμε πολύ με την ανακοίνωση της Καλαμάτας, πρώτα από όλα για την ομάδα της Καβάλας, το σήμα που φοράμε. Η Καβάλα τα πρεσβεύει όλα αυτά. Και δεύτερον χαρήκαμε προσωπικά, γιατί ήταν μια δικαίωση γιατί το συμβάν πήρε μια ωραία τροχιά».

     

    Comments are closed.