Bookmarks

    Tο ερχόμενο Σάββατο 12 Οκτωβρίου στις 10 και μισή το πρωί έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί η συνέντευξη τύπου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου αλλά και η παρουσίαση της ομάδας βόλεϊ του Α.Ο Καβάλα.

     

    Εκείνο το οποίο πρέπει να τονίσουμε είναι το ότι στην συνέντευξη θα παραβρεθεί ολόκληρο το αγωνιστικό τμήμα, το τεχνικό επιτελείο αλλά και η διοίκηση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Α.Ο.Κ.. Αξιοσημείωτο είναι ότι η παρουσίαση της ομάδας της Καβάλας και η συνέντευξη τύπου θα πραγματοποιηθεί στα φροντιστήρια ξένων γλωσσών DANA τα οποία βρίσκονται στην πάροδο Κωστή Παλαμά 8, στον πεζόδρομο (όπισθεν ΖΑRA).

    Σημειώνουμε ότι το νέο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας των γυναικών θα ξεκινήσει στις 19 Οκτωβρίου με εκτός έδρας παιχνίδι του Α.Ο.Κ. στον Φοίνικα Αλεξανδρούπολης. Η ομάδα της Καβάλας θα παίξει στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» στις 26 η 27 Οκτωβρίου με τη ΜΕΝΤ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής. Στη συνέχεια και στην 3η αγωνιστική θα παίξει εκτός έδρας με την Ελπίδα Αμπελοκήπων. Την 4η αγωνιστική θα φιλοξενήσει τα Γιάννινα και στη συνέχεια κλείνει η 5αδα με εκτός έδρας παιχνίδι στη Λάρισα με τον Φιλαθλητικό.

     

    Comments are closed.