Bookmarks

    Την απόφαση να διεξαχθεί το απόγευμα του Σαββάτου (2/11)  υπό το φως των προβολέων, η αναμέτρηση για το κύπελλο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, ανάμεσα σε Βύρωνα Καβάλας και Δόξα Αμυγδαλεώνα, πήρε το διοικητικό συμβούλιο της .Ε.Π.Σ. Καβάλας .

     

    Bέβαια με τη σύμφωνη γνώμη των δυο ομάδων. Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της γ’ φάσης του κυπέλλου ΕΠΣ Καβάλας για την Α’ κατηγορία καθώς δεν έχουμε αναμετρήσεις πρωταθλήματος αυτό το Σαββατοκύριακο. Η σέντρα να τονίσουμε ότι προγραμματίστηκε για τις 18:30 το απόγευμα του Σαββάτου (2/110  στο «Βερούλειο» στάδιο, υπό το φως των προβολέων και σίγουρα αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

     

    ΠΑΟΚ MUNDIALITO ACADEMY:

    Έναρξη συνεργασίας με τον

    Ευάγγελο Γιοβανάκη

    Η Διοίκηση της Ακαδημίας ΠΑΟΚ MUNDIALITO ACADEMY ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής κ. Ευάγγελο Γιοβανάκη.

    Ο κ. Γιοβανάκης ο οποίος και θα καλύψει το κενό του Αλέξη Τελίδη είναι και βοηθός προπονητή του Πάυλου Προβατίδη στον Αετό Ορφανού. Είναι γνώριμος στις τάξεις της Ακαδημίας μας αφού διετέλεσε παλαιότερα ποδοσφαιριστής κάτω από την καθοδήγηση των κκ Δήμου και Κλεανθίδη. Ο κ. Γιοβανάκης θα είναι κι ο υπεύθυνος του τμήματος στίβου που θα δημιουργηθεί προς βελτίωση της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών της Ακαδημίας μας.

    Του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

     

     

    Comments are closed.