Bookmarks

    Η ικανοποίηση που επικρατεί στον Α.Ο.Κ. και την τεχνική του ηγεσία, μετά τη νίκη επί της Βέροιας (1-0) είναι δικαιολογημένη και σίγουρα η κατάκτηση του «τρίποντο» θα έχει πολλές θετικές προεκτάσεις για τους «Αργοναύτες».

     

    Μάλιστα μετά το τέλος του ντέρμπι, στην αίθουσα τύπου του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» το επίπεδο του κλίματος μεταξύ των δύο προπονητών, Παύλο Δερμιτζάκη και Σάκη Θεοδοσιάδη ήταν πολύ ζεστό, ο ένας μίλησε για τον άλλο με τα καλύτερα λόγια και βέβαια οι προσωπικές ευχές αλλά και σε επίπεδο συλλόγων έδωσαν και πήραν. Από την πλευρά του ο προπονητής του Α.Ο.Κ. Παύλος Δερμιτζάκης στις δηλώσεις που έκανε, στάθηκε στην πολύ καλή αγωνιστική παρουσία των παικτών του ενώ αναφέρθηκε και στο δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί σε πρωτάθλημα αλλά και κύπελλο.

     

    Χαρακτηριστικά οι δύο προπονητές, Παύλος Δερμιτζάκης και Σάκης Θεοδοσιάδης, στις δηλώσεις τους τόνισαν τα εξής:

     

    Παύλος Δερμιτζάκης Προπονητής Α.Ο.Κ.

    -«Αισθάνομαι πολύ καλά που έχω δίπλα μου τον Σάκη που εκτός από φίλος θέλω να τονίσω ότι είναι ένας προπονητής που κοσμεί την προπονητική. Πιστεύω ότι με τη Βέροια θα πάει πολύ καλά και θα τη φτάσει εκεί που οραματίζονται οι άνθρωποι της.   Εμείς προερχόμασταν από δυο αρνητικά αποτελέσματα μετά την εντός έδρας ισοπαλία με το Αιγάλεω και την ήττα στον Ασπρόπυργο και σίγουρα ήταν δύο αποτελέσματα που δεν ήταν μέσα στα πλάνα μας.  Στο παιχνίδι με τη Βέροια οι παίκτες μας δώσανε ότι μπορούσανε.  Ξέραμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα που ήταν πρώτη και διαθέτει ένα πολύ καλό ρόστερ και έναν πολύ καλό προπονητή.   Προσπαθήσαμε να παίξουμε με εκείνο τον τρόπο έτσι ώστε να μειώσουμε την επικινδυνότητα  αλλά και να εκμεταλλευτούμε χώρους και σημεία που μπορούμε να χτυπήσουμε.  Δε θέλαμε να δώσουμε στον αντίπαλο μας χώρο στο α’ μέρος αλλά τον πήρε η Βέροια γιατί είχε μια πολύ καλή κατοχή της μπάλας.  Στην ουσία εκτός από μια φάση στο πρώτο ημίχρονο δεν μας απείλησε περισσότερο η ομάδα της Βέροαις. Στην επανάληψη με κινήσεις διορθωτικές μειώσαμε την κατοχή της μπάλας του αντιπάλου και πήραμε και εμείς περισσότερο χρόνο την μπάλα στα πόδια μας.  Προσπαθήσαμε να κάνουμε ευκαιρίες για να τελειώσουμε το παιχνίδι. Δώσαμε απάντηση σε αλλαγή σχηματισμού του αντιπάλου και προσαρμοστήκαμε γιατί είχαμε το σκορ.  Δεν θέλαμε να κοντύνουμε την ομάδα.  Γενικά ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

    Εκείνο βέβαια το οποίο πρέπει να τονίσω ότι οι ποδοσφαιριστές και των δυο ομάδων δουλέψανε πολύ στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησαν για το καλύτερο. Εμείς κερδίσαμε και χαιρόμαστε σήμερα αλλά από αύριο αρχίζουμε δουλειά.    Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στα τρία επόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος και κυπέλλου, με τα Τρίκαλα εκτός έδρας, εντός με τον Θεσπρωτό και ενδιάμεσα για το κύπελλο στην έδρα μας με τον ΟΦΗ».

     

    Σάκης Θεοδοσιάδης προπονητής Βέροιας

    «Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον φίλο μου τον Παύλο για τη σημερινή νίκη και ευχαριστώ την Καβάλα για την άψογη φιλοξενία η οποία προάγει τον αθλητισμό, ανεβάζει επίπεδο και θα ανταποδώσουμε στο β’ γύρο.  Ο Παύλος είναι ένα κόσμημα για το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Η ομάδα μου σήμερα έδωσε πολλά αλλά στην ουσία δεν πήρε τίποτα. Δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Οι παίκτες μου προσπάθησαν πάρα πολύ στην κυκλοφορία της μπάλας. Είχαν την κατοχή της μπάλας και τις προϋποθέσεις.  Ξέραμε ότι ο αντίπαλος έχει σαν δύναμη τις στατικές φάσεις και κόντρα στη ροή του παιχνιδιού βρέθηκε μπροστά στο  σκορ.  Οι παίκτες μου ότι ήταν να δώσουν τα δώσανε.  Στην επανάληψη οι παίκτες μου αγχώθηκαν όσο περνούσε η ώρα.   Αυτό το αποτέλεσμα πρέπει να μας πεισμώσει και να αντιδράσουμε για το επόμενο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου.  Έμεινα ευχαριστημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών μου, προσπαθήσανε πολύ απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και νομίζω ότι δικαιούταν ένα καλό αποτέλεσμα».

    Comments are closed.