Bookmarks

    Μετά από πρωτοβουλία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Καβάλας, συνάντηση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ Καβάλας και παραγόντων ομάδων με το δήμαρχο Καβάλας κ. Θεόδωρο Μουριάδη και τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Απόστολο Μουμτζάκη.

     

    Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της ατζέντας τόσο της δημοτικής Αρχής, όσο και της ΕΠΣ Καβάλας, όπως η ασφάλεια των γηπέδων και τα προβλήματα που υπάρχουν σε αυτά, καθώς και η σύσταση μίας Επιτροπής αρμόδιας για τα γήπεδα και τις αδειοδοτήσεις τους. Συζητήθηκαν, επίσης, οικονομικά θέματα για την καλύτερη λειτουργία των ομάδων αλλά και της Ένωσης.

    Στη συνάντηση υπήρξε θετικό κλίμα από όλους τους φορείς για μία αγαστή και επωφελή για όλους συνεργασία. Παράλληλα, εκφράστηκε η επιθυμία όλων για ένα καλύτερο μέλλον για τις ομάδες του δήμου Καβάλας.

     

    Έναρξη συνεργασίας μικτών ομάδων με τον Παύλο Αγαθόπουλο

    Η Τεχνική Επιτροπή Μεικτών Ομάδων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον προπονητή Παύλο Αγαθόπουλο.

    Ο κ. Αγαθόπουλος προστίθεται στο team των προπονητών, κ.κ. Τίτη και Παππά και αναμένεται να αναλάβει το πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων των μεικτών ομάδων της Ένωσής μας. Η Επιτροπή και το Δ.Σ. της ΕΠΣ Καβάλας καλωσορίζει τον κ. Αγαθόπουλο και εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του.

     

    Κάρτες τριετούς διάρκειας προπονητών

    Ενημερώνουμε τους κάτωθι προπονητές ότι, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία απέστειλε τις κάρτες τους τριετούς διάρκειας στην Ένωσή μας.

    Ως εκ τούτου, μπορούν να περάσουν από τη Γραμματεία της ΕΠΣ Καβάλας και να τις παραλάβουν.

    Πρόκειται για τους εξής προπονητές:

    1. Παπαδόπουλος Θεόφιλος
    2. Σεμίζογλου Μισαήλ
    3. Μαλαματάς Ιωάννης

     

    Απόφαση του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού για τις λέσχες φιλάθλων

    Η  Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας ενημερώνει όλα τα σωματεία της δύναμής της για την απόφαση του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη, σχετικά με τις Λέσχες φιλάθλων όλων των ομάδων και τη νόμιμη λειτουργία αυτών.

    Η απόφαση του κ. Αυγενάκη έχει ως εξής:

     

    Μαρούσι, 23 Οκτωβρίου 2019

    ΠΡΟΣ

    Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία

    Κοινοποίηση:

    SL1

    SL2

    Football League

     

    Παρακαλώ, άμεσα, να ενημερωθούν οι διοικήσεις των ΠΑΕ και των  Ερασιτεχνικών Αθλητικών Σωματείων, προκειμένου να πληροφορήσουν τις Λέσχες Φιλάθλων τους, που σχετίζονται με αυτές, ότι θα πρέπει, εντός μηνός από σήμερα, να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, για την νομιμοποίησή της λειτουργίας τους, σύμφωνα με το άρθρο 41Β του Ν. 2725/1999, άρθρο 3 του Ν. 4326/15 ως ισχύει σήμερα και της με αριθμ. πρωτ.: ΥΠΠΟΑ/ΓΔΥΑ/ΔΕΑΕΑ/373500/21704/3694/31.12.2015 Κοινής Υπουργικής Απόφασης.

    Comments are closed.