Bookmarks

    Ο Σύλλογος του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΑΒΑΛΑΣ 2009 με προπονητή τον Καβούνη Κων/νο θα έχει την τιμή και την χαρά να φιλοξενήσει για 12 μέρες τον Κορεάτη καθηγητή του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ του πανεπιστημίου Dong-A Master Jeon Dong Jin 7 Dan ο οποίος θα διεξάγει προπονήσεις και σεμινάρια.

     

    Ο σύλλογός μας, δίνει την ευκαιρία στους μικρούς μαθητές του να παρακολουθήσουν από κοντά έναν καταξιωμένο προπονητή από την χώρα που δημιουργήθηκε το ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ την Κορέα. Το Πανεπιστήμιο Dong-A εδρεύει στο Μπουσάν της Νότιας Κορέας και είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη μετά τη Σεούλ. Το τμήμα Taekwondo του πανεπιστημίου Dong-A είναι ένα από τα κορυφαία της χώρας αναδεικνύοντας κατά καιρούς πάρα πολλούς καλούς αθλητές/τριες.

    Συμμετέχει κάθε χρόνο σε όλους τους αγώνες που διεξάγονται στο αγωνιστικό Kyorugi, στο τεχνικό Poomsae και σε διαγωνισμούς επιδείξεις Demo.Οι επιτυχίες του πανεπιστημίου Dong-A  είναι μεγάλες σε όλα τα πρωταθλήματα που συμμετέχει.

    Αθλητές του έχουν κατακτήσει δύο χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια εκ των οποίων το ένα στην Ολυμπιάδα της Αθήνας 2004 από τον αθλητή Moon Dae Sung ο θρύλος του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ στη βαριά κατηγορία + 80kg. Στα Poomsae οι αθλητές/τριες του έχουν κερδίσει τις κορυφαίες βαθμολογίες σε μεγάλους διεθνείς διαγωνισμούς .Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας που για ακόμη μια φορά βρίσκονται κοντά μας.

     

    Σημαντικές διακρίσεις

    Χρυσό-Αργυρό και Χάλκινο είναι ο απολογισμός μεταλλείων από το διεθνές μίτινγκ που πραγματοποιήθηκε στην Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας στις 12-10-2019 από τον Σύλλογό μας. Τις θέσεις κατέλαβαν οι εξής αθλητές του Συλλόγου μας:

    1η θέση Μοσχίδης Ευάγγελος στην κατηγορία junior -63 kg

    2η θέση Ζαχαριάδης Ιωάννης στην κατηγορία cadet  -65 kg

    3η θέση Μπάρτσι Κέιβι στην κατηγορία junior -73 kg.Ο προπονητής του Συλλόγου Καβούνης Κων/νος είναι πολύ ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα των αθλητών μιας και στους αγώνες υπήρχε πολύ υψηλό επίπεδο καθώς συμμετείχε και η Εθνική Ομάδα της Βουλγαρίας στις πιο πολλές κατηγορίες.Ευχαριστούμε θερμά τον χορηγό μας COFFEE PRESS που  στηρίζει τον   Σύλλογό μας.

     

     

     

    Comments are closed.