Bookmarks

    Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 13 Οκτωβρίου 2019 η εκδήλωση UEFA Grassroots στη Θάσο και πιο συγκεκριμένα στο χώρο του νέου λιμανιού στα Λιμενάρια, στο πλαίσιο του προγράμματος «HELLO FOOTBALL FRIEND» της ΕΠΟ.

     

    Στο ραντεβού βρέθηκαν περίπου 50 παιδιά ηλικίας από 6 έως 12 ετών, τα οποία είχαν την ευκαιρία, με ιδανικές καιρικές συνθήκες, να παίξουν ελεύθερα παιχνίδια και παιχνίδια με τεχνικές δεξιότητες. Όλοι χάρηκαν τα παιχνίδια, όλοι ήταν νικητές, όλοι πήραν τα αναμνηστικά τους μπλουζάκια και τα διπλώματα.

    Υπεύθυνος της εκδήλωσης ήταν ο νεαρός προπονητής των Ακαδημιών της Αναγέννησης Λιμεναρίων, Γιάννης Αγγελίδης,  ο οποίος είχε μαζί του ποδοσφαιριστές από την ομάδα Κ14 του συλλόγου.  Την ΕΠΣ Καβάλας εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Μιχάλης Παπαδόπουλος και ο  ταμίας Γιώργος Πριονίδης.

    Η εκδήλωση UEFA GRASSROOTS» στη Θάσο ήταν η τέταρτη στη σειρά που είχε προγραμματίσει η ΕΠΣ Καβάλας και παράλληλα το ιδανικό φινάλε σε μία προσπάθεια γνωριμίας των μικρών παιδιών με το ποδόσφαιρο, που ξεκίνησε πριν ένα μήνα. Η αρχή έγινε στη Νέα Πέραμο και ακολούθησαν οι στάσεις σε Χρυσούπολη και Καβάλα.

    Το πρόγραμμα της ΕΠΟ «HELLO FOOTBALL FRIEND» εντάσσεται στο εξαετές αναπτυξιακό πλάνο «Μπάλα Παντού» και υποστηρίζεται από την UEFA. Στόχος του προγράμματος είναι η διάδοση του ποδοσφαίρου στις μικρές κυρίως ηλικίες.

     

    Comments are closed.