Bookmarks

    Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας στο δελτίο τύπου που εξέδωσε ενημερώνει τις ομάδες ότι, θα πρέπει να δηλωθούν τα στοιχεία του πρόεδρου, του γραμματέα και του ταμία κάθε διοικητικού συμβουλίου  στο Μητρώο Πραγματικών Δικαιούχων έως την 1/11/2019.

     

    Για την ταχύτερη και  καλύτερη εξυπηρέτησή σας, απευθυνθείτε στο λογιστή σας ή σε όποιον  αναλαμβάνει τη φορολογική  και λογιστική ενημέρωση  του σωματείου σας.

    Η προθεσμία της 1/11/2019 είναι  αυστηρή  και η  μη συμμόρφωση προς αυτήν επισύρει μεγάλα πρόστιμα.

    Σας παραθέτουμε και τον παρακάτω σύνδεσμο για την καλύτερη ενημέρωσή σας.

    https://www.gsis.gr/polites-epiheiriseis/epiheiriseis/mitroo-pragmatikon-dikaioyhon

     

    Αποχώρησε ο ΑΟ Κάρυανης

    Από την ΕΠΣ Καβάλας γίνεται γνωστό ότι ο αγώνας ΑΣΠΙΔΑ ΠΟΛΥΣΤΥΛΟΥ – Α.Ο. ΚΑΡΥΑΝΗΣ, ο οποίος επρόκειτο να διεξαχθεί το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019, δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω αποχώρησης της ομάδας Α.Ο. ΚΑΡΥΑΝΗΣ από το πρωτάθλημα εξαιτίας τεχνικών προβλημάτων.

     

    Λειτουργία γραμματείας της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Η Ε.Π.Σ. Καβάλας Ενημερώνουμε όλα τα σωματεία της και τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν οποιαδήποτε ενέργεια με την ΕΠΣ Καβάλας ότι, την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019 η γραμματεία θα εξυπηρετεί μόνον παράδοση δελτίων ποδοσφαιριστών και για συγκεκριμένες πρωινές ώρες (10:30 – 12:30). Ως εκ τούτου παρακαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, να προβούν στις ενέργειες που επιθυμούν έως και την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019.


    20 Responses to “Δήλωση στοιχείων των διοικήσεων των σωματείων της Ε.Π.Σ. Καβάλας στο μητρώο πραγματικών δικαιούχων”