Bookmarks

    Η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 εξέδωσε δελτίο τύπου μέσα από το οποίο ανακοινώνει την διεξαγωγή δύο φιλικών αναμετρήσεων το Σαββατοκύριακο 7-8 Σεπτεμβρίου 2019. 

     

    Συγκεκριμένα η ομάδας μας θα φιλοξενηθεί από τον  Κεραυνό Πέρνης το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 17:00 στο γήπεδο της Πέρνης και αντίστοιχα την Κυριακή  8 Αυγούστου 2019 θα αγωνιστεί ως γηπεδούχος στο γήπεδο Κοκκινοχώματος εναντίον του Πανσερραϊκού και ώρα 18:00 με γενική τιμή εισόδου 5 ευρώ.

    Πρόκειται για δύο φιλικές αναμετρήσεις που αναμένονται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και σίγουρα ο προπονητής του Α.Ο.Κ Παύλος Δερμιτζάκης θα έχει τη δυνατότητα να βγάλει πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του περίπου 3 εβδομάδες πριν από τις επίσημες αγωνιστές υποχρεώσεις.

     

    Συνεργασία του Α.Ο.Κ. με τον Μ. Περτζεμλίδη

    Εξάλλου να τονίσουμε ότι το τμήμα καλαθοσφαίρισης του Α.Ο.Καβάλα μέσω δελτίο τύπου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Μάκη Περτζεμλίδη,  ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του γενικού αρχηγού. Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης καλούμε όλους τους φίλους του συλλόγου και του αθλήματος να αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια του τμήματος καλαθοσφαίρισης στο νέο αυτό ξεκίνημα που πραγματοποιεί τη φετινή χρονιά με σκοπό να βάλει γερές βάσεις για την ανάπτυξη του.

    Comments are closed.