Bookmarks

    Η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 εξέδωσε δελτίο τύπου μέσα από το οποίο, ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019, ο ρόλος της θα είναι ακόμη περισσότερο πιο ενεργός και ουσιαστικός στη λειτουργία των τμημάτων υποδομής δίνοντας μάλιστα ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, αναβαθμίζοντας την ποιότητα των προπονήσεων, την ανάδειξη-αξιοποίηση των ταλέντων και γενικότερα τον τρόπο λειτουργίας τους.

     

    Μάλιστα η συγκεκριμένη ημερομηνία θα αποτελέσει την επίσημη έναρξη των προπονήσεων που θα διεξάγονται καθημερινά από τις 17:30 στο βοηθητικό γήπεδο του Α.Ο.Κ., στην περιοχή του Περιγιαλίου ενώ ο αγιασμός θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019.

     

    Παράλληλα ενημερώνει ότι εκπρόσωπος της Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965, στα τμήματα υποδομής θα είναι ο Μπάμπης Παναγιωτίδης με την ιδιότητα του, υπεύθυνου-Εφόρου του ποδοσφαιρικού τμήματος ο οποίος με τις γνώσεις και την εμπειρία του θα αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην εύρυθμη λειτουργία τους.

    Υπενθυμίζει ότι όσα παιδιά επιθυμούν να εγγραφούν στην ακαδημία μπορούν να απευθύνονται στους Μπάμπη Παναγιωτίδη (Υπεύθυνος-Έφορος ποδοσφαιρικού τμήματος – τηλ. 6972-318.300), κ. Βαγενά Αντώνη (Επικεφαλής τεχνικού επιτελείου – τηλ. 6972-103.630), Κυρανούδη Άγγελο (Τεχνικός διευθυντής – τηλ. 6937-284.443), ενώ θυμίζουμε ότι το τεχνικό επιτελείο πλαισιώνουν και οι προπονητές Αλέξανδρος Μελισσόπουλος και Κυριάκος Φουρκαλάς.

    76 Responses to “Υπό την εποπτεία της Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 όλα τα τμήματα υποδομής”