Bookmarks

    Ο “δικός” μας προπονητής της Καβάλας, Παύλος Δερμιτζάκης, μίλησε στο athleticradio.gr για το ματς Κυπέλλου με την ΠΑΕ Χανιά, ενώ αναφέρθηκε στους ΟΦΗ, Εργοτέλη και ΠΟΑ.

     

    Καβάλα και Χανιά θα αναμετρηθούν σε λίγες ημέρες στο “Ανθή Καραγιάννη” για μία θέση στην 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

    Προπονητής της Καβάλας, ομάδα της Φούτμπολ Λιγκ είναι ο “δικός” μας, Παύλος Δερμιτζάκης, μίλησε στο athleticradio.gr για τον αγώνα Κυπέλλου με τα Χανιά και όχι μόνο.

     

    -Τα όσα είπε ο Παύλος Δερμιτζάκης στο athleticradio.gr: 

    -«Θα είναι ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2. Μία ομάδα που έχει οργάνωση, πλουραλισμό, ποσότητα και ποιότητα παικτών, αλλά και έναν ικανό προπονητή.

    Εμείς όμως είμαστε η Καβάλα, έχουμε ένα όνομα με βαρύτητα και θα επιδιώξουμε να φιλοξενήσουμε τα Χανιά με τον καλύτερο τρόπο. Θέλουμε να γίνει ένα καλό ματς που θα το χαρεί ο κόσμος και εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος. 

    Εμάς ο στόχος μας είναι το Πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, το Κύπελλο είναι ο Θεσμός των εκπλήξεων και δίνεται η δυνατότητα μέσω επιπλέον αγώνων να χρησιμοποιήσουμε όλους τους παίκτες μας.

    Στόχος μας είναι μία καλή πορεία στο Πρωτάθλημα και οτι προκύψει στο Κύπελλο».

     

    -Για τους ΟΦΗ, Εργοτέλη και ΠΟΑ που έχει διατελέσει προπονητής,  είπε: 

    -«Ο ΟΦΗ είναι η ευχάριστη έκπληξη του Πρωταθλήματος, αν αναλογιστούμε την περυσινή του πορεία και όχι φυσικά το βαρύ του όνομα.

    Θεωρώ οτι έτσι θα πάει όλη την σεζόν. Είναι μία τεράστια ομάδα που κοιτάζει πάντα μπροστά. Γίνεται πολύ καλή δουλειά και υπάρχει ένας σωστός προγραμματισμός, που θα φανούν οι… καρποί.

    Για τον Εργοτέλη, είμαι χαρούμενος που στον πάγκο του βρίσκεται ο φίλος μου και επί χρόνια παίκτης και συνεργάτης μου, Γιάννης Ταουσιάνης.

    Ο Εργοτέλης έκανε την καλύτερη επιλογή με έναν άνθρωπο που γνωρίζει την ομάδα και είναι καλός προπονητής με σοβαρότητα.

    Η ομάδα έχει σωστό προγραμματισμό και θα τα καταφέρει στο δύσκολο Πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2. Ο ΠΟΑ είναι η ομάδα της καρδιάς μου, αφού εκεί ξεκίνησα ουσιαστικά να “χτίζω” την προπονητική μου καριέρα. Είναι ένα από τα καλύτερα σχολεία και τον παρακολουθώ πάντα. Έχει μία ιδιαίτερη φιλοσοφία. Πήρε το Κύπελλο ΕΠΣΗ πέρυσι και φέτος θα επιδιώξει μία καλή πορεία στο Πρωτάθλημα μόλις 9 ομάδων, που θεωρώ τραγικό να είναι μόλις τόσες, του 8ου Ομίλου της Γ Εθνικής».

     

    Comments are closed.