Bookmarks

    Χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανου και παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Νίκου Παναγιωτόπουλου πραγματοποιήθηκε νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου (28/9) ο καθιερωμένος αγιασμός της ΠΑΕ Καβάλα 1965, στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη».

     

    Στον αγιασμό παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Μύρτσοςκαθώς επίσης και οι Αντώνης Αντωνίου και Σωτήρης Δεληκάρης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Καβάλας Πέτρος Πετρόπουλος και Σωτήρης Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος των Παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Α.Ο.Κ Λάκης Χατζηαποστολίδης και ο ταμίας Γιώργος Μαλλιαρός, οι παλαίμαχοι Ντίνος Κανάκης, Δήμος Φιλιππίδης και Δήμος Γιαννακίδης, ο  εκπρόσωπος της Ε.Π.Σ. Καβάλας Γιώργος Πριονίδης, σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του Σ.Φ.Α.Ο.Κ., εκπρόσωποι των τμημάτων υποδομής του Α.Ο.Κ. και αρκετοί φίλαθλοι.. Από την πλευρά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανος ευχήθηκε στον Α.Ο.Κ. πολλές επιτυχίες και να κάνει πράξη την άνοδο του στην μεγαλύτερη κατηγορία ενώ ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος εκθείασε το σημαντικό έργο της διοίκησης και του προπονητή Παύλου Δερμιτζάκη και ταυτόχρονα ευχήθηκε πολλές επιτυχίες.

    Τέλος να τονίσουμε ότι χαιρετισμό απηυθύναν, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Καβάλα 1965 Γιώργος Μύρτσος καθώς και ο προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης και οι οποίοι ζήτησαν την στήριξη των επωνύμων αλλά και των καβαλιωτών φιλάθλων προκειμένου ο Α.Ο.Κ. να υλοποιήσει τους στόχους του.

    19 Responses to “Παρουσία του Σεβασμιώτατου κ. Στέφανου και του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Νίκου Παναγιωτόπουλου έγινε ο αγιασμός της ΠΑΕ Καβάλα”