Bookmarks

    Παιχνίδια «παγίδες» περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου για την 4η αγωνιστική, στα πρωταθλήματα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων στην Α’ και Β’ κατηγορίας και οι πρωτοπόροι των βαθμολογιών χρειάζεται να δείξουν μεγάλη προσοχή για να αποφύγουν πιθανότατα στραβοπατήματα.

     

    Βέβαια να σημειωθεί ότι παιχνίδια «παγίδες» περιλαμβάνει και η 4η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Καβάλας και οι δύο πρωτοπόροι, Ορφέας Ελευθερούπολης και ΜΑ Ορφανίου καλούνται να ξεπεράσουν τα δύσκολα εμπόδια των ομάδων που θα αντιμετωπίσουν. Πιο συγκεκριμένα ο Ορφέας επιστρέφει στην Ελευθερούπολη για να αποδειχθεί την Αναγέννηση Λιμεναρίων και βασικός στόχος για την ομάδα του Παντελή Στυλιανού είναι μόνο η νίκη και η παραμονή στην κορυφή της βαθμολογίας. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τον έτερο πρωτοπόρο ΜΑ Ορφανίου ο οποίος ταξιδεύει στο Χαλκερό για να αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο ο οποίος διαθέτει ένα ικανότατο σύνολο και μπορεί να κάνει τη ζημιά σε οποιοδήποτε αντίπαλο. Στα υπόλοιπα παιχνίδια η ΑΕΚ Καβάλας θέλει να επιστρέψει κόντρα στον Αστέρα Φωλιάς, στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά την ήττα στο Χρυσοχώρι ενώ πολύ σημαντικό ματς θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Νέας Καρβάλης με τον τοπικό Ναζιανζό να φιλοξενεί τον Βρασιδα Νέας Περάμου. Ο Βύρωνας Καβάλας που έμεινε σχετικά πίσω από την κορυφή της βαθμολογίας μετά τις δύο ισοπαλίες, για την 4η αγωνιστική θα ταξιδέψει στον Πλατανότοπο για να φιλοξενηθεί από τον τοπικό Φρίξο και στον Αμυγδαλεώνα η Δόξα θα υποδεχθεί τον Άρη Πηγών σε μία ακόμη πολύ σημαντική αναμέτρηση. Τέλος για την 4η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας στο γειτονικό ντέρμπι η Κεραμωτής υποδέχεται τον Απόλλων Χρυσοχωρίου. Σε ότι έχει να κάνει με την 4η αγωνιστική της Β1 κατηγορίας, σε ένα πολύ σημαντικό ντέρμπι ο Άρης Ζυγού υποδέχεται τον Θεαγένη Θάσου ενώ ο επίσης πρωτοπόρος Άρης Πρίνου θα πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης στα χαρτιά σε βάρος του Πανιωνίου Ξεριάς που δεν συμμετέχει στο πρωτάθλημα. Για την 4η αγωνιστική της Β2 κατηγορίας, ο πρωτοπόρος Κεραυνός Ελευθερών εκτός έδρας θα παίξει στον ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα και το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος που βρίσκεται στην 2η θέση εκτός έδρας θα αγωνιστεί στην Ασπίδα Πολυστύλου.

     

    Αναλυτικά οι αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Σεπτεμβρίου στην Α’ και Β’ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Καβάλας, είναι οι εξής:

     

    Σάββατο 17.00

    Κεραμωτή: ΠΟ Κεραμωτής- Απόλλωνας Χρυσοχωρίου

    Βερούλειο: ΑΕΚ Καβάλας- Αστέρας Φωλιάς

    Νέα Καρβάλη: Ναζιανζός Νέας Καρβάλης- Βρασίδας Νέας Περάμου

    Πλατανότοπος: Φρίξος Πλατανοτόπου- Βύρωνας Καβάλας

    Αμυγδαλεώνας: Δόξα Αμυγδαλεώνα- Αρης Πηγών

    Πολύστυλο: Ασπίδα Πολυστύλου- Βυζάντιο Κοκκινοχώματος

    Αγιος Ανδρέας: ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα- Κεραυνός Ελευθερών

    Ζυγός: Αρης Ζυγού- Θεαγένης Θάσου

    Αγίασμα: Μακεδονικός Αγιάσματος- Αγιος Λουκάς

     

    Κυριακή 11.00

    Ενωσιακό: Ελπίδες Καβάλας- Κεραυνός Κρηνίδων

    Ακροβούνι: Ατρόμητος Ακροβουνίου- Μακεδονικός Αμισιανών

    Κωτσάλου: Καβάλα 2004- Ποσειδώνας Καβάλας

     

    Κυριακή 17.00

    Ξεριά: Πανιώνιος Ξεριά- Αρης Πρίνου 0-3 χωρίς αγώνα

    Ελευθερούπολη: Ορφέας Ελ-  Αναγέννηση Λιμεναρίων(16.00)

    Χαλκερό: Ατρόμητος Χαλκερού- Μ. Α Ορφανίου

    Ποταμιά: ΑΟ Ποταμιάς- ΑΕ Πιερέων

    Φίλιπποι: Μ. Α Φιλίππων- Παγγαιϊκός Παλαιοχωρίου

    Νικήσιανη: Παγγαίο- Αίας Παναγίας

    Καλλιράχη: Κεραυνός Καλλιράχης- Ατρόμητος Λεκάνης

    Βερούλειο: Ηρακλής Καβάλας- Θράκη Γραβούνας

    Κωτσάλου: ΠΑΟΚ Καβάλας- Ποντιακός Ποντολιβάδου

     

    Comments are closed.