Bookmarks

    Σε μία πολύ ενδιαφέρουσα φιλική αναμέτρηση η οποία πραγματοποιήθηκε στη Δράμα, ο ομάδα Παλαιμάχων του Α.Ο.Κ. αξιοποιώντας την ανωτερότητα τους νίκησαν το αντίστοιχο συγκρότημα της Δόξας με σκορ (5-3).

     

    Από το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να αντιληφθεί ο κάθε ένας ότι το θέαμα που παρουσίασαν οι δύο ομάδες ήταν εξαιρετικό με πολλές φάσεις μπροστά και στις δύο εστίες και σίγουρα οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές τόσο της Δόξας Δράμας όσο και του Α.Ο.Κ. που έγραψαν τη δική τους ιστορία, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και αποζημίωσαν με 8 γκολ τους φιλάθλους που παρακολούθησαν την φιλική αναμέτρηση. Για την ομάδα Παλαιμάχων του Α.Ο.Κ. από δύο τέρματα σημείωσαν οι Στέλιος Κατρακυλάκης και Δημήτρης Ζωγραφάκης, ένα γκολ ο Χάρης Παππάς ενώ την ομάδα κοουτσάρισε ο νέος πρόεδρος των Παλαιμάχων Λάκης Χατζηαποστολίδης. Σε όλα τα παραπάνω να τονίσουμε ότι η ομάδα της Καβάλας στο β’ ημίχρονο του φιλικού έδειξε ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, είχε περισσότερες επιλογές στον επιθετικό τομέα, βελτίωσε κάποιες αδυναμίας στην άμυνα και τελικά πολύ δίκαια έφτασε στην επικράτηση.

     

    Η σύνθεση του Α.Ο. Καβάλα

    Σπανίδης, Φιλιτσόπουλος, Κ. Βακιρτζής,  Ιωσηφίδης, Καρασαββίδης, Κατρακυλάκης, Παππάς, Δρόσος, Ζωγραφάκης, Συλάιδος, Α. Μελισσόπουλος.

     

    Στο β` μέρος αγωνίστηκαν και οι: Δερμιτζάκης, Καραμπετάκης, Ζιρτιλίδης.

     

    Τέλος να σημειώσουμε ότι μετά το τέλος του φιλικού αγώνα η ομάδα Παλαιμάχων της Δόξας Δράμας παρέθεσε γεύμα στους Παλαιμάχους ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Κ. στη ταβέρνα του Γιώργου Δαύκου.  Από την πλευρά τους μάλιστα οι Παλαίμαχοι του Α.Ο.Κ.  ευχαριστούν θερμά τους αντίστοιχους της Δόξας Δράμας για την άψογη φιλοξενία τους.

     

    Comments are closed.