Bookmarks

    Στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι πριν από τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του, σε κύπελο και πρωτάθλημα, ο Α.Ο.Κ. το απόγευμα του Σαββάτου (21/9) νίκησε με σκορ (2-1) τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας στο βοηθητικό γήπεδο του Περιγιαλίου, παρουσία περίπου 100  φιλάθλων.

     

    Το φιλικό που είχε εναλλαγές συναισθημάτων ήταν αρκετά δυνατό, χρήσιμο για την εξαγωγή συμπερασμάτων, με αρκετά καλό θέαμα και ανάλογες ευκαιρίες που δημιούργησαν και οι δύο ομάδες.

     

    Αρκετά δυνατό φιλικό παιχνίδι

    Σε αγωνιστικό επίπεδο να σημειώσουμε ότι ο Α.Ο.Κ. κατά διαστήματα ήταν αρκετά καλός, οι ποδοσφαιριστές του έτρεψαν και προσπάθησαν να δημιουργήσουν όλες εκείνες τις προϋποθέσεις για να καταφέρουν την ανατροπή αφού το συγκρότημα του Παύλου Δερμιτζάκη από νωρίς βρέθηκε πίσω στο σκορ και η αντίδραση από τους «Αργοναύτες» ήρθε δύο φορές. Η αγωνιστική πειθαρχία των γηπεδούχων ήταν σε ικανοποιητικό βαθμό, στο κομμάτι της τακτικής οι δυνατότητες είναι μεγαλύτερες και τα θετικά που έδειξαν οι παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη σίγουρα είναι αρκετά. Ο ίδιος μάλιστα ο τεχνικός της ομάδας της Καβάλας δοκίμασε αρκετά σχήματα, χρησιμοποίησε πολλούς ποδοσφαιριστές και σίγουρα έβγαλε σε ατομικό αλλά και συλλογικό επίπεδο τα συμπεράσματα του ήθελε να βγάλει. Συμπερασματικά να τονίσουμε ότι  το φιλικό του Α.Ο.Κ. με τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας ήταν ένα ματς αρκετά δυνατό, διότι οι φιλοξενούμενοι παρουσίασαν ένα πολύ αξιόλογο σύνολο, είχε αρκετές φάσεις μπροστά και στις δύο εστίες, προσέφερε πολλές συγκινήσεις και κυρίως έδωσε τη δυνατότητα στους δύο προπονητές να κάνουν εκείνες τις σκέψεις για τον βαθμό ετοιμότητας των ομάδων τους λίγο πριν από τις επίσημες υποχρεώσεις τους.

     

    Το χρονικό του φιλικού

    Στο 4’ το καλό σουτ από τον Τσολακίδης η μπάλα έφυγε λίγο άουτ ενώ οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο σκορ στο 16’όταν ο Κωνσταντίνου πλασαρίστηκε έξυπνα στην μεγάλη περιοχή της Καβάλας και με υποδειγματικό πλασέ διαμόρφωσε το (0-1). Ο Α.Ο.Κ. έφερε το παιχνίδι στα ίσια λίγο πριν από την εκπνοή του α’ ημιχρόνου και ειδικότερα στο 44’ με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Χαντί που έγραψε το (1-1). Ο Α.Ο.Κ. πήρε τη νίκη με το εξαιρετικό γκολ που σημείωσε ο Γαβριηλίδης στο 72’  ο οποίος με καρφωτή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (2-1). Τέλος στο 82` από το κόρνερ του Μελισσόπουλου, το σουτ από κοντά του Γαβριηλίδη δε βρίσκει στόχο και η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ.

     

    Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

    Καλός ήταν ο διαιτητής του φιλικού Παναγιώτης Τσιάρας της Ε.Π.Σ. Καβάλας που είχε τους βοηθούς του, τους Αναστάσιο Καρασαβαϊδη και Τσαμπίκο Πηδιάκη. Μπροστά τους οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με τις παρακάτω συνθέσεις:

     

    Α.Ο.Κ. Παπαδόπουλος Γ., Ορφανίδης, Θωμαϊδης, Κουτσούμπας, Τουμανίδης, Κέρθι, Παπαδόπουλος Γρ., Παπαδοπουλος, Χαντί, Τσολακίδης, Παυλίδης.

     

    Αγωνίστηκαν και οι: Καζαντζίδης, Καθάριος, Παπαστεριανό;, Σιαματάς, Ντουρτμές, Μαϊδανός, Στίκας, Γαβριηλίδης, Μελισσόπουλος, Βόσαλικ, Μαρκόπουλος.

     

    Ποσειδώνας Μηχανιώνας: Σταυρίδης, Γκιάκας, Αναγνώστης, Μπιμπισίδης, Δημητρακόπουλος, Βαλάντης, Κακουλίδης, Λαγουμτσής, Κωνσταντίνου, Χαρίσης, Ξανθόπουλος.

     

    Αγωνίστηκαν και οι: Κωφίδης, Δεληζάνος, Αζούδης, Χατζηβασιλειάδης, Ιωακειμίδης, Τραχανάς, Μιζαηλίδης, Μαλιάτζος, Γιαννούσης, Σαουλής, Καρδαμίλας.

    Comments are closed.