Bookmarks

    Πιο ουσιαστικός, περισσότερο δημιουργικός και κυρίως πιο αποτελεσματικός ο Α.Ο.Κ. επικράτησε το απόγευμα του Σαββάτου στο φιλικό που έδωσε μέσα στην Πέρνη σε βάρος του τοπικού Κεραυνού με σκορ (0-2).

     

    Το συγκρότημα του Παύλου Δερμιτζάκη είχες πολλές τελικές προσπάθειες στη εστία της Πέρνης, είχε καλύτερη κυκλοφορία των κινήσεων και περισσότερες επιλογές σε όλες τις γραμμές και δίκαια επικράτησαν των γηπεδούχων που απείλησαν λίγες φορές την εστία της Καβάλας ενώ σίγουρα η ομά του Γιάννη Μαλαματά χρειάζεται προσθήκες στο ρόστερ του. Ο προπονητής του Α.Ο.Κ. Παύλος Δερμιτζάκης έκανε αρκετές αλλαγές και σίγουρα τα συμπεράσματα που έβγαλε είναι πολύ χρήσιμα.

     

    Το φιλμ του αγώνα

    Στο 9` μετά το εξαιρετικό φάουλ του Γρηγόρη Παπαδόπουλου ο Α.Ο.Κ. προηγήθηκε στο σκορ με (0-1). Στο 15` το πλασέ του Παυλίδη, έσωσε ο Δεληγιάννης

    Και στο 35` ο Βόσαλικ αστόχησε από πλάγια θέση. Σημαντική ευκαιρία για τον Α.Ο.Κ. είχαμε στο 40` όταν από την έξοχη σέντρα του Γ. Παπαδόπουλου, ο Παυλίδης εξ επαφής με κεφαλιά δεν  βρήκε τον στόχο. Με την εκπνοή του α’ ημιχρόνου και μετά το κόρνερ του Μαϊδανού, το πλασέ του Γαβριηλίδη έσωσε ο Δεληγιάννης. Στο 70` από την πάσα του Μαρκόπουλου ο Οκάν μόνος του πλασάρει αλλά ο Δεληγιάννης σε ετοιμότητα απομάκρυνε τον κίνδυνο και στο 80` με το απευθείας χτύπημα φάουλ του Οκάν διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα (0-2).

     

    Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

    Κεραυνός Πέρνης: Δεληγιάννης, Μαλαμίδης, Μπαντάνης, Καλτσάς, Κωνσταντάρας, Τοπάλης, Χατζηκυριάκου, Τσάκωνας, Λαζαρίδης, Κυριακόπουλος, Τζιβανόπουλος.

     

    Αγωνίστηκαν και οι: Κλοκίδης, Μπίλιας, Ιβανίδης, Χαχαμίδης, Μαρκάκης.

     

    Α.Ο.Κ.: Παπαδόπουλος, Ορφανίδης, Μαϊδανός, Τουμανίδης, Κουτσούμπας, Κέρθι, Γαβριηλίδης,, Παπαδόπουλος, Τσολακίδης, Παυλίδης, Βόσαλικ.

     

    Αγωνίστηκαν και οι: Σιαματάς, Θωμαϊδης, Οκάν, Μαρκόπουλος, Ντουρτμές, Παπαστεριανός, Στίκας, Αρναούτογλου, Καζαντζίδης, Καθάριος.

    Comments are closed.