Bookmarks

    Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις διεξάγονται το Σαββατοκύριακο (31/8-1/) για την α’ φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας, μετά την κλήρωση η οποία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ένωσης την Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019.

     

    Οι ομάδες λοιπόν του νομού Καβάλας σταματάνε την αγωνιστική απραξία και πλέον μπαίνουν σε ποδοσφαιρική δράση αφού τα ψέματα τελειώνουν. Είναι γνωστό ότι οι ομάδες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού προετοιμάστηκαν όσο καλύτερα γίνεται, κάποιες ενισχύθηκαν κάποιες άλλες όχι αλλά το σίγουρο είναι ότι και ο φετινός θεσμός του κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον

    Στην Α ‘ κατηγορία αναδείχθηκαν έξι ζευγάρια και δύο σύλλογοι συνεχίζουν άνευ αγώνα. Το ίδιο σενάριο και στον 1ο όμιλο της Β’ κατηγορίας. Στον 2ο όμιλο της Β’ Κατηγορίας αναδείχθηκαν 7 ζευγάρια και μία ομάδα συνεχίζει άνευ αγώνα. Βέβαια εκείνο το οποίο πρέπει να τονίσουμε ότι μετά τις τελευταίες εξελίξεις, από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, ανακοινώνονται τρεις αλλαγές στο πρόγραμμα της πρώτης φάσης του κυπέλλου, λόγω κωλύματος που αφορά το «Βερούλειο» στάδιο και έχουν να κάνουν με τις ομάδες που φιλοξενούνται σ’ αυτό. Η ΑΕΚ Καβάλας θα αγωνιστεί στον Αμυγδαλεώνα στο σημαντικότερο παιχνίδι με τον Ορφέας Ελευθερούπολης, ο Βύρωνας Καβάλας θα παίξει στο γήπεδο του Χαλκερού και ο Ηρακλής Καβάλας στο γήπεδο του Κωτσάλου. Από κει και πέρα  στα υπόλοιπα παιχνίδια της α’ φάσης το κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας, στα Λιμενάρια η τοπική Αναγέννηση θα φιλοξενήσει τον Φρίξο Πλατανοτόπου. Σίγουρα ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Ναζιανζού Νέας Καρβάλης με τον Βρασίδα Νέας Περάμου ενώ στο γήπεδο του Χαλκερού διεξάγεται ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι κυπέλλου, ανάμεσα στον τοπικό Ατρόμητο και τον Άρη Πηγών. Τέλος ο Αστέρας Φωλιάς θα υποδεχθεί τον ΜΑ Ορφανίου ενώ να τονίσουμε ότι χωρίς αγώνα προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του φετινού θεσμού του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας, ο Απόλλωνας Χρυσοχωρίου και η Δόξα Αμυγδαλεώνα.

     

    Αναλυτικά το πρόγραμμα της α’ φάσης του κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων είναι το εξής:

     

    Σάββατο 17.00

    Αμυγδαλεώνας: ΑΕΚ Καβάλας-Ορφέας Ελ.

    Χαλκερό: Ατρόμητος Χαλκερού-Άρης Πηγών

    Κωτσάλου: ΠΑΟΚ Καβάλας-Μακεδονικός Αγιάσματος

    Ξεριά: Πανιώνιος Ξεριά-Κεραυνός Καλλιράχης

    Νικήσιανη: Παγγαίο-ΑΟ Κάρυανης

    Μελισσοκομείο: ΑΕ Πιερέων-Παγγαιϊκός

     

    Κυριακή 11.00

    Παναγία: Αίας Παναγίας-Μακεδονικός Αμισιανών

    Κωτσάλου: Αγιος Λουκάς-Καβάλα 2004

    Πρίνος: Αρης Πρίνου-Θράκη Γραβούνας

     

    Κυριακή 17.00

    Χαλκερό: Βύρωνας Καβάλας-Κεραμωτή

    Νέα Καρβάλη: Ν. Καρβάλη- Βρασίδας Ν. Π

    Φωλιά: Αστέρας Φωλιάς-Μ. Α Ορφανίου

    Λιμενάρια: Λιμενάρια-Φρίξος Πλατανοτόπου

    Ποταμιά: ΑΟ Ποταμιάς-Κεραυνός Ελευθερών

    Ενωσιακό: Ελπίδες-Ασπίδα Πολυστύλου

    Κοκκινόχωμα: Βυζάντιο-Κεραυνός Κρηνίδων

    Κωτσάλου: Ηρακλής Καβάλας-Θεαγένης

    Comments are closed.