Bookmarks

    Στην Τουρκία βρέθηκε το προηγούμενο χρονικό διάστημα ο προπονητής της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Νίκος Πενταζίδης για να παρακολουθήσει από κοντά την προετοιμασία της  Μπαχτσεσεχίρ. 

     

    Ομάδα η οποία θα πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι λαμβάνει μέρος στη μεγάλη κατηγορία του Μπάσκετ τη Τουρκίας. Βέβαια να θυμίσουμε ότι η ομάδα μπάσκετ της  Μπαχτσεσεχίρ έχει και Ελληνικό χρώμα αφού προπονητής της, είναι ο Στέφανος Δέδας ο οποίος είναι προσωπικός φίλος του προπονητή της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης, Νίκου Πενταζίδη.

    Ο Στέφανος Δέδας να τονίσουμε ότι τα τελευταία χρόνια έχει στεριώσει στην Τουρκία και είναι μόνιμος κάτοικος της γειτονικής χώρας. Και αυτό διότι είναι προπονητής εδώ και μια εξαετία περίπου. Αρχικά στην Gaziantep ενώ στο εξωτερικό έχει εργαστεί και στη Σλοβενία. Επίσης στο προπονητικό τιμ της Μπαχτσεσεχίρ προστέθηκε και ένας ακόμη Έλληνας προπονητής. Πρόκειται για τον Θανάση Γιαπλέ ο οποίος την προηγούμενη περίοδο είχε ρόλο τεχνικού συμβούλου στον Ήφαιστο Λήμνου, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί μεταξύ άλλων στον Ίκαρο, το Ρέθυμνο, τα Τρίκαλα, τον Προμηθέα και την Αλ Ραγιάν του Κατάρ.

    Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι ο προπονητής της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Νίκος Πενταζίδης επέστρεψε στην Καβάλα αφού αποκόμισε πολλές και μάλιστα σημαντικές εμπειρίες ενώ την ίδια ώρα να υπογραμμίσουμε ότι έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας μπάσκετ της Καβάλας η οποία έχει  προγραμματιστεί να ξεκινήσει την ερχόμενη Δευτέρα 26 Αυγούστου. Σημειώνεται βέβαια το ότι ο μεταγραφικός σχεδιασμός Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας βρίσκεται στο τελευταίο του στάδιο και δεν αποκλείεται να γίνει μία ακόμη μεταγραφή τις επόμενες ημέρες.

     

    Comments are closed.