Bookmarks

    Mε κάποια νέα πρόσωπα και αρκετές φιλοδοξίες ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας (26/8) η βασική περίοδος της προετοιμασίας ομάδας βόλεϊ γυναικών του Α.Ο.Κ. ενόψει της νέας σεζόν στην Α2’ Εθνικής Κατηγορίας.

     

    Να σημειώσουμε ότι η πρώτη προπόνηση πραγματοποιήθηκε από τις εντολές του νέου προπονητή της ομάδας του Α.Ο.Κ., Δημήτρη Μπαλασά, αρχικά στον εξωτερικό χώρο του «Αλεξάνδρα Δήμογλου» και στην συνέχεια εντός του κλειστού γυμναστηρίου. Αρχικά η πρώτη προπόνηση ξεκίνησε στο ανοιχτό γήπεδο της Καλαμίτσας εκεί όπου τις παίκτριες μίλησαν ο προπονητής Δημήτρης Μπαλασάς και οι παράγοντες της ομάδας κ.κ Χατζής, Πυριλίδης. Στη συνέχεια η προπόνηση μεταφέρθηκε μέσα στο κλειστό «Αλεξάνδρα Δήμογλου».

    Βέβαια εκείνο το οποίο πρέπει να υπογραμμίσουμε είναι το ότι η προετοιμασία θα διαρκέσει συνολικά επτά (7) εβδομάδες και θα πραγματοποιηθεί σε τρία στάδια. Στο γενικό στάδιο όπου θα το μεγαλύτερο βάρος θα πέσει φυσική κατάσταση των παικτριών, στο μεταβατικό και στο ειδικό το οποίο θα ολοκληρωθεί με την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας μας στο νέο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας στο οποίο η ομάδα της

    Καβάλας θα συμμετέχει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Τέλος να τονίσουμε ότι από την πλευρά του ο νέος προπονητής της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Α.Ο.Κ., Δημήτρης Μπαλασάς υπογράμμισε ότι μέσα από σκληρή θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του ώστε η ομάδα της Καβάλας να πετύχει τους στόχους της.

    Comments are closed.