Bookmarks

    Ομαλότατα και χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα εντατικά συνεχίζει την προετοιμασία του σε καθημερινή βάση στο αθλητικό κέντρο του Βώλακα Δράμας η προετοιμασία της αποστολής του Α.Ο.Κ. και η ικανοποίηση που επικρατεί από πλευράς της τεχνικής ηγεσίας του, είναι πέρα για πέρα δικαιολογημένη από κάθε πλευρά.

     

    Οι προπονήσεις διεξάγονται καθημερινά ενώ να τονιστεί ότι κατά τη διάρκεια της παραμονής του ο Α.Ο.Κ. στο αθλητικό κέντρο του Βώλακα, έχει προγραμματίσει να δώσει δύο φιλικά παιχνίδια με τον Ορφέα Ελευθερούπολης το Σάββατο (24/8) στις 5:30 το απόγευμα και με την ομάδα του Βώλακα μία ημέρα πριν η ομάδα της Καβάλας επιστρέψει στην βάση της. Πρόκειται για δύο φιλικά παιχνίδια από τα οποία ο προπονητής του Α.Ο.Κ. Παύλος Δερμιτζάκης αναμένεται να βγάλει πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση στη οποία βρίσκονται οι παίκτες του στην παρούσα χρονική περίοδο.

     

    Δωρεάν λεωφορείο

    Την ίδια ώρα να τονίσουμε ότι η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 εξέδωσε δελτίο τύπου στο οποίο ανακοινώνει ότι διοργανώνει εκδρομή, σήμερα για το αθλητικό κέντρο του Βώλακα Δράμας, για το φιλικό παιχνίδι με τον Ορφέα Ελευθερούπολης, τοποθεσία στην οποία πραγματοποιείται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας μας.

     

    Ο χαρακτήρας της εκδρομής με την τοποθέτηση ενός δωρεάν λεωφορείου για την κάλυψης των αναγκών της μετακίνησης των φιλάθλων μας είναι διπλός. Αφενός για να ξεναγηθούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Βώλακα Δράμας και να δούνε από κοντά τις συνθήκες στις οποίες η ομάδας μας προετοιμάζεται όσο καλύτερα γίνεται υπό την καθοδήγηση του προπονητή Παύλου Δερμιτζάκη και των συνεργατών του, Γιώργο Γουνελά, Νίκο Σουμουλίδη και Κυριάκο Φουρκαλά και αφετέρου να παρακολουθήσουν την φιλική αναμέτρηση με τον Ορφέα Ελευθερούπολης που θα ξεκινήσεις στις 17:30 το απόγευμα.

    Δηλώσεις συμμετοχής στο Ψητοπωλείο «Δεληκάρης» ενώ η αναχώρηση του λεωφορείου θα γίνει στις 14:30 το μεσημέρι του Σαββάτου 24 Αυγούστου κάτω από τα γραφεία της Π.Α.ΕΑ.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965.

    Comments are closed.