Bookmarks

    Παρά την αφόρητη ζέστη αλλά και την μία εβδομάδα μόλις διάρκεια της προετοιμασίας του, ο Α.Ο.Κ, στο πρώτο φιλικό παιχνίδι που έδωσε στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» παρά το ότι από την ομάδα Κ 19 του ΠΑΟΚ έχασε με σκορ (1-2), ωστόσο άφησε πάρα πολύ καλές εντυπώσεις.

     

    Το συγκρότημα του Παύλου Δερμιτζάκη ήταν ανώτερο για 60 λεπτά και θα μπορούσε ειδικά στο α’ ημίχρονο να πετύχει και άλλα τέρματα δίνοντας βέβαια τη δυνατότητα στον ίδιο να βγάλει τα πρώτα του συμπεράσματα. Το επόμενο φιλικό ορίστηκε την παραμονή της Παναγίας στις 6 και μισή το απόγευμα στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με αντίπαλο τον Απόλλων Σμύρνης.

     

    Tο χρονικό του φιλικού

    Στο 4’ από πολύ καλή θέση αστόχησε ο Τσέχος επιθετικός του Α.Ο.Κ., Βόσαλικ, με το πλασέ που έφυγε λίγο άουτ ενώ στο 9΄μετά την εξαιρετική ενέργεια του Βόσαλικ, μέσα στην περιοχή της ομάδας της Θεσσαλονίκης βρήκε τον Μελισσόπουλο ο οποίος με πλασέ σημάδεψε το αριστερό κάθετο δοκάρι του ΠΑΟΚ. Στο 22’ του φιλικού η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη έχασε μία ακόμη σημαντική ευκαιρία να πάρει «κεφάλι» στο σκορ, όταν πρωταγωνιστής της φάσης ήταν και πάλι ο Βόσαλικ, ο οποίος με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα να φύγει ελάχιστα άουτ από το αντίπαλο δοκάρι. Στ0 26’ ο Α.Ο.Κ. βρέθηκε και πάλι στην επίθεση, από το ύψος της μεγάλης περιοχής της ομάδας του ΠΑΟΚ, έπιασε δυνατό αριστερό σουτ αλλά σε απόλυτη ετοιμότητα ο αντίπαλος τερματοφύλακας με έξοχη επέμβαση έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ. Με την εκπνοή του α’ ημιχρόνου ο Α.Ο.Κ. είχε μία ακόμη καλή τελική προσπάθεια, όταν ο Παυλίδης έπιασε δυνατό σουτ αλλά σε ετοιμότητα ο τερματοφύλακας της ομάδας του ΠΑΟΚ, Ταλιχμανίδης μπλόκαρε την μπάλα. Με την συμπλήρωση του 1ου λεπτού της επανάληψης οι «Αργοναύτες» προηγήθηκαν στο σκορ. Από την έξοχη κάθετη πάσα του Παπαδόπουλου, ο Μαρκόπουλος που βρέθηκε σε θέση βολής με υποδειγματικό πλασέ έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα γράφοντας το (1-0). Στο 65’ και μετά από μία φάση διαρκείας στην μεγάλη περιοχή της Καβάλας, οι φιλοξενούμενοι με τον Πιπιλιάρη μετά από διαγώνιο σουτ έφεραν το σκορ στα ίσια (1-1). Στο 77’ ο Πιπιλιάρης έβγαλε σέντρα, ο Πανίδης έπιασε καρφωτή κεφαλιά αλλά σε ετοιμότητα ο νεαρός τερματοφύλακας της Καβάλας Σιαματάς με έξοχη επέμβαση απομάκρυνε την μπάλα σε κόρνερ. Στο 79΄αυτήν την φορά είχαμε την εκπληκτική επέμβαση του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ στο δυνατό σουτ του Παπαδόπουλου με την μπάλα να καταλήγει άουτ. Ο ΠΑΟΚ πέτυχε γκολ και στο 82΄με το εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Κωστανδέλια που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (1-2).

     

    Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

    Διαιτητής του φιλικού του Α.Ο.Κ. με την ομάδα Κ 19 της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήταν ο Αναστάσιος Τσιλίκας και βοηθοί του, οι Φώτιος Καμπερίδης και Αναστάσιος Καρασαβαϊδης της Ε.Π.Σ. Καβάλας.

    Μπροστά τους οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με τις παρακάτω συνθέσεις:

     

    Α.Ο.Κ. (Παύλος Δερμιτζάκης): Δήμιζας, Ορφανίδης, Μαϊδανός, Τουμανίδης, Στίκας, Γαβρθηλίδης, Θωμαϊδης, Μελισσόπουλος, Καθάριος, Βόσαλικ, Παυλίδης.

     

    Αγωνίστηκαν και οι: Κουτσούμπας, Παπαδόπουλος, Παπαστεριανός, Παπαποστόλου, Σιαματάς, Καζαντζίδης, Αρναούτογλου, Δόντσος, Οκάν, Κέρθι, Τσολακίδης, Μαρκόπουλος.

     

    Κ 19 ΠΑΕ ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Ταλιχμανλίδης, Καλουτσικίδης, Γκρόζδης, Μιχαηλίδης, Παναγιώτου, Τσιγαράς, Θεοδωρίδης, Δούμτσης, Πουρνάρας,Τζόλης, Πανίδης.

     

    Αγωνίστηκαν και οι: Μπαλωμένος, Αβεντισιάν, Τσοποούρογλου, Ντάκο, Πάχτσης, Σαμαρούρας, Κωστανδέλιας, Πιπιλιάρης, Καρακούτης, Κορδεσιάν.

    Comments are closed.