Bookmarks

    Η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 εξέδωσε δελτίο τύπου στο οποίο ανακοινώνει ότι διοργανώνει εκδρομή, το Σάββατο 24 Αυγούστου για το αθλητικό κέντρο του Βώλακα Δράμας, για το φιλικό παιχνίδι με τον Ορφέα Ελευθερούπολης, τοποθεσία στην οποία πραγματοποιείται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας μας.

     

    Ο χαρακτήρας της εκδρομής με την τοποθέτηση ενός δωρεάν λεωφορείου για την κάλυψης των αναγκών της μετακίνησης των φιλάθλων μας είναι διπλός. Αφενός για να ξεναγηθούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Βώλακα Δράμας και να δούνε από κοντά τις συνθήκες στις οποίες η ομάδας μας προετοιμάζεται όσο καλύτερα γίνεται υπό την καθοδήγηση του προπονητή Παύλου Δερμιτζάκη και των συνεργατών του, Γιώργο Γουνελά, Νίκο Σουμουλίδη και Κυριάκο Φουρκαλά και αφετέρου να παρακολουθήσουν την φιλική αναμέτρηση με τον Ορφέα Ελευθερούπολης που θα ξεκινήσεις στις 17:30 το απόγευμα.

    Δηλώσεις συμμετοχής στο Ψητοπωλείο «Δεληκάρης» ενώ η αναχώρηση του λεωφορείου θα γίνει στις 14:30 το μεσημέρι του Σαββάτου 24 Αυγούστου κάτω από τα γραφεία της Π.Α.ΕΑ.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965.

    Comments are closed.