Bookmarks

    Με την ολοκλήρωση του μεγαλύτερου μέρους των μεταγραφών στο πλαίσιο της συμμετοχής της στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας, στην Ένωση Καλαθοσφαίρισης της Καβάλας θα ξεκινήσει ταυτόχρονα και το πρόγραμμα διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας.

     

    Μάλιστα στην σχετική ανακοίνωση του το διοικητικό συμβούλιο της καβαλιώτικης ομάδας καλεί τους φιλάθλους, να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας στις νέες αγωνιστικές υποχρεώσεις που θα έρθουν. Εκείνο το οποίο πρέπει να τονίσουμε είναι το ότι όπως συνέβη και τις προηγούμενες χρονιές, όποιοι από τους καβαλιώτες καβαλιώτες φιλάθλους προμηθευτούν τα διαρκείας πριν από τις 14 Αυγούστου τότε θα έχουν την δυνατότητα μειωμένων προνομιακών τιμών. Ειδικότερα θα πρέπει να τονίσουμε ότι οι φίλαθλοι, αυτοί  θα έχουν όφελος 10 ευρώ, μιας και το διαρκείας για όλες τις θέσεις πλην του διαζώματος VIP, θα κοστίζει 60 ευρώ, ενώ αν το αποκτήσουν πριν τα μέσα Αυγούστου θα πληρώσουν 50.

    Η ανακοίνωση της Ένωσης Καβάλας

    Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, σχετικά με τη διάθεση των διαρκείας εισιτηρίων και τις προνομιακές τιμές που θα ισχύσουν,  αναφέρει τα εξής:

    -«Η Διοίκηση της Energean Kavala BC ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η προπώληση των καρτών διαρκείας με προνομιακές μειωμένες τιμές για όσους τις προπληρώσουν μέχρι 14 Αυγούστου!

    H κανονική τιμή των καρτών διαρκείας για όλα τα διαζώματα (εκτός Διαζώματος VIP), είναι 60 ευρώ και η Προνομιακή Τιμή για όσους προπληρώσουν μέχρι 14 Αυγούστου 50 ευρώ.

    Γενική είσοδος ανά αγώνα: Οικονομική Ενίσχυση 8 ευρώ.

    Οι Φίλαθλοι της Ένωσης ήταν και παραμένουν πάντοτε η «ψυχή» του συλλόγου, δίνοντας σε κάθε αγώνα το βροντερό παρών τους και στηρίζοντας οικονομικά την προσπάθεια την ομάδας, βασική προϋπόθεση για την φετινή Επιτυχημένη Πορεία της ομάδας μας.

    Είμαστε σίγουροι ότι και φέτος θα ζήσουμε αξέχαστες μπασκετικές στιγμές και συγκινήσεις στους 15 εντός έδρας αγώνες που θα δώσουμε στο Αλεξάνδρα Δήμογλου στην Β’ Εθνική κατηγορία».

    Comments are closed.