Bookmarks

    Την έναρξη της συνεργασία με τον προπονητή Ηλία Δερβεντζή έκανε γνωστή η ομάδα της Καβάλας 2004, με σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε. Πρόκειται για έναν προπονητή που διακρίνεται για το ήθος και την εργατικότητα του με πολύ σημαντική εμπειρία η οποία θα τον βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό να ανταπεξέλθει στα καθήκοντα το

     

    Ειδικότερα η ανακοίνωση του σωματείου της Καβάλας 2004 σχετικά με την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Ηλία Δερβεντζή, αναφέρει τα εξής:

    -«Η Καβάλα 2004 ανακοινώνει ότι τη νέα χρονιά θα συνεργαστεί στα τμήματα υποδομής με τον Ηλία Δερβεντζή, πτυχιούχο ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο, ο οποίος στο παρελθόν έχει εργαστεί σε διάφορα σωματεία του Νομού μας».

     

    Για 3η χρονιά συνεχίζει  μαζί με την ΑΕΚ Καβάλας

    Την ίδια ώρα να τονίσουμε ότι η Καβάλα 2004 ανανέωσε για 3η συνεχόμενη χρονιά την συνεργασία της με την ΑΕΚ Καβάλας, με τον προπονητή Γιάννη Κουμλιά όπως είναι γνωστό να αποχωρεί από την θέση του αφού και θα καθίσει τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο θα καθίσει στον πάγκο της ανδρικής ομάδας της ΑΕΚ Καβάλας. Αντικαταστάτης του θα είναι ο Ισαάκ Κουτσοκλένης.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση της Καβάλας 2004 αναφέρει: «Η ΑΕΚ Καβάλας και η Καβάλα 2004 συνεχίζουν για 3η χρονιά την πολύ πετυχημένη συνεργασία τους.

    Κατ’ αρχήν, σαν διοίκηση της Καβάλας 2004 θα θέλαμε να ευχηθούμε στον πρώην προπονητή της ομάδας μας Γιάννη Κουμλιά, που συνεχίζει στην ομάδα της ΑΕΚ Καβάλας, καλή επιτυχία και τον ευχαριστούμε πολύ για τα δύο χρόνια συνεργασίας.

    Ύστερα από το κενό που δημιουργήθηκε, νέος προπονητής της Καβάλας 2004 για τη νέα χρονιά αναλαμβάνει ο Ισαάκ Κουτσοκλένης, ο οποίος είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο και με μεταπτυχιακό στο Halmstad University πάνω στην ανθρώπινη απόδοση και κάτοχος UEFA B. Στο παρελθόν είχε εργαστεί σε ποδοσφαιρικές ομάδες των ΗΠΑ και σε αθλητικούς συλλόγους του Νομού μας».

     

    Comments are closed.