Bookmarks

    Ο τερματοφύλακας Κώστας Ψυχουδάκης κατέκτησε φέτος το πρωτάθλημα της Β1’ κατηγορίας της ΕΠΣ Καβάλας με τον Π.Ο Κεραμωτής και ταυτόχρονα είχε μία εξαιρετική παρουσία κατά τη διάρκεια της περυσινής περιόδου.

     

    Ο ίδιο έκανε το δικό του άλμα στην καριέρα του αφού τη νέα σεζόν όμως δεν θα βοηθήσει την ομάδα της Κεραμωτής  νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Καβάλας αλλά μετακόμισε για την Γ’ Εθνική και το γειτονικό Ορφέα Ξάνθης. Ο Κώστας Ψυχουδάκης είναι 19 ετών και αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα και διαθέτει αρκετά προσόντα.

     

    Τρεις νέες ανανεώσεις στον ΜΑ Ορφανίου

    Συνεχίζεται ο σχεδιασμός των πρωταθλητών της Β3’ κατηγορίας ενόψει της νέας σεζόν στην Α’ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Καβάλας. Βέβαια εκείνο το οποίο πρέπει να τονίσουμε είναι το ότι ναι μεν ο ΜΑ Ορφανίου να μην έχει ανακοινώσει ακόμη κάποια μεταγραφή, όμως ο αριθμός των ποδοσφαιριστών που έχουν ανανεώσει μέχρι σήμερα συνεχώς όλο και περισσότερο και αυξάνεται. Μάλιστα πρόσφατα η ομάδα του ΜΑ Ορφανίου ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές, Άντι Γιάνα, Κλέβις Μαλούτα και Κλέον Μαλούτα. Να θυμίσουμε ότι ήδη με τον ΜΑ Ορφανίου έχουν ανανεώσει την συνεργασία τους οι ποδοσφαιριστές, Θοδωρής Παλληκαράς, Νίκος Μαντέσος, Νίκος Λόλης, Τάσος Μαυρέας, Δημήτρης Βατζιόλης και Γιώργος Πετρίδης.

     

    Comments are closed.