Bookmarks

    O πρώτος σκόρερ του περυσινού πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κώστας Μαρκόπουλος συμφώνησε σε όλα και θα συνεχίσει και την νέα αγωνιστική χρονιά 2019- 2020 να φοράει την φανέλα του Α.Ο.Κ..

     

    Πρόκειται για μία πολύ σημαντική επιτυχία της διοίκησης του Α.Ο.Κ. η οποία με πολύ σταθερά βήματα προχωράει στο «χτίσιμο» της  νέας ομάδας του  Α.Ο.Κ. που επιστρέφει όπως είναι γνωστό μετά από 5 χρόνια στις επαγγελματικές κατηγορίες.

    Μάλιστα η διοίκηση των «Αργοναυτών» με την παραμονή του Κώστα Μαρκόπουλου στο ρόστερ της ομάδας αποδεικνύει ότι είναι είναι αποφασισμένη να δημιουργήσει μία ανταγωνιστική ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει και στη νέα Football League.

     

    Οι δηλώσεις του Κ. Μαρκόπουλου

    Παράλληλα να τονίσουμε ότι με δήλωση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο επιθετικός του Α.Ο.Κ. Κώστας Μαρκόπουλος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ανανέωση της συνεργασίας του με το Καβαλιώτικο συγκρότημα , ευχαριστώντας παράλληλα την διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο.

     

    Αναλυτικά ο Κώστας Μαρκόπουλος στη δήλωση του, αναφέρει τα εξής:

    -«Είμαι πολύ χαρούμενος που για ακόμα μια χρονιά θα βρίσκομαι στην οικογένεια του ΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση, τον προπονητή αλλά και τον γενικό αρχηγό για την εμπιστοσύνη τους. Καλή χρονιά με υγεία να έχουμε!».

     

    Αποκτήθηκε ο Παύλος Καθάριος

    Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο ποδοσφαιριστής Παύλος Καθάριος που αγωνίζονταν στο περυσινό πρωτάθλημα στο Νέστος Χρυσούπολης έχει συζητήσει τις τελευταίες ημέρες με τους διοικούντες της ομάδας της Καβάλας και οι «Αργοναύτες» είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του.. Πιο συγκεκριμένα ο  27χρονος μεσοεπιθετικός Παύλος Καθάριος φαίνεται ότι συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση του Α.Ο.Κ. και παραμένει στο νομό Καβάλας μετά την περσινή  του παρουσία στο Νέστο όπου πριν τραυματιστεί στο χέρι ήταν από τους καλύτερους παίκτες του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Πρόκειται για μια πολύ χρήσιμη μεταγραφή για το Καβαλιώτικο συγκρότημα.

    Εκτός από το Νέστο ο Παύλος Καθάριος έχει αγωνιστεί σε  Αγροτικό Αστέρα, Ξάνθη, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Πιερικό, Παναχαϊκή, Πύδνα Κίτρους και στον Κιλκισιακό.

    Comments are closed.