Bookmarks

    Με την αγαπημένη του Χριστίνα Θεοδωροπούλου ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου ο Ανδρέας Μκρτσιαν.

     

    Ο Εβρίτης στην καταγωγή ποδοσφαιριστής και η εκπαιδευτικός, απόφοιτος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου αλλά και του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, παντρεύτηκαν στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης Σωτήρος στην Αλεξανδρούπολη μετά από πολλά χρόνια σχέσης. Ο γάμος έγινε λίγες ώρες πριν ανακοινωθεί και επίσημα η μεταγραφή του Μκρτσιαν στον Διαγόρα Ρόδου.

    «When a man loves a woman», σχολίασε ο ίδιος ο Μκρτσιαν στα social media ανεβάζοντας την συγκεκριμένη φωτογραφία και τα likes άρχισαν να πέφτουν βροχή, μαζί με σχόλια διαδικτυακών φίλων του ζεύγους για βίον ανθόσπαρτον.

    Πλέον την αποκατέστησε και όλοι εύχονται το ζευγάρι να διατηρήσει αυτό το χαμόγελο που σχηματίστηκε στα χείλη των νεόνυμφων σε όλο το υπόλοιπο κοινό διάστημα της ζωής του… Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας, ενώ ο ποδοσφαιριστής με καταγωγή από την Αλεξανδρούπολη, έχει βρει και τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

    Μετά το Νέστο Χρυσούπολης λοιπόν σειρά έχει ο Διαγόρας Ρόδου ο οποίος μάλιστα προέβη και στην παρακάτω ανακοίνωση για την μεταγραφή:

    “Τον 31χρονο Ανδρέα Μκρτσιάν που έπαιξε και στη Ρόδο, απέκτησε ο Γ.Σ. Διαγόρας. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: ”Η Π.Α.Ε. ‘’Γ.Σ. Διαγόρας 1905’’ συνεχίζει τις μεταγραφικές της κινήσεις!

    Αυτή τη φορά συμπεριέλαβε στο ρόστερ της τον έμπειρο αμυντικό Ανδρέα Μκρτσιάν. Γεννημένος την 1η Απριλίου 1988, ο Μκρτσιάν αγωνίζεται στη θέση του στόπερ και η προηγούμενή του ομάδα ήταν ο Α.Σ. Νέστος Χρυσούπολης.

    Το νέο απόκτημα του ‘’γηραιού’’ ξεκίνησε την καριέρα του από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα των ομάδων: Α.Ε. Θράκης, Πιούνικ Ερεβάν (Αρμενία), Κοζάνης, Νίκης Βόλου, Δόξα Δράμας, Λαμίας, Πανθηραϊκού και Α.Σ. Ρόδου.

    Η Π.Α.Ε. ‘’Γ.Σ. Διαγόρας 1905’’ τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία”.

     

    Comments are closed.