Bookmarks

    H Λεμονιά Γκαϊντατζή, του ΑΣΕΑΚ Καβάλας, αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας στις παγκορασίδες για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 κατά τη διάρκεια του Πανελληνίου πρωταθλήματος που φιλοξένησε η Καβάλα στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Αλεξάνδρα Δήμογλου».

     

    Να σημειώσουμε ότι η όλη διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία την ώρα όπου η 12χρονη Λεμονιά Γκαϊντατζή του ΑΣΕΑΚ Καβάλας πανηγύρισε πανάξια τη δεύτερη συνεχόμενη πανελλήνια νίκη, αφού ξεπέρασε με επιτυχία στον τελικό αγώνα το εμπόδιο της μαχητικής 10χρονης αθλήτριας από τη Χίο, Βασιλική Μπουλά, με 3-0 σετ (11-2, 11-9, 11-7). Παράλληλα θα πρέπει να τονίσουμε ότι η Λεμονιά Γκαϊντατζή αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας στο διπλό παγκορασίδων, με τη συμπαίκτρια της, Ζωή Καζάκου. Πρωταθλητής Ελλάδας στους παμπαίδες αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Μηλικούδης του Α.Σ. “Φιλία” Ορεστιάδας. Από κει και πέρα να σημειωθεί ότι στον τελικό αγώνα νίκησε τον Κωνσταντίνο Βατσακλή με 3-1 (11-7, 11-7, 5-11, 14-12). Η Λεμονιά Γκαϊντατζή, με τους τίτλους που κατέκτησε τα έτη 2018 και 2019, ισοφάρισε την επίδοση της Έλλης Φίσερ από τη διετία 2012-2013. Στην πορεία προς τον τελικό αγώνα, αναδείχτηκε νικήτρια στον 1ο όμιλο νικώντας 3-0 σετ την Αμαλία Γκογκάκη και την Αλεξάνδρα Μπιτχαβά. Στην φάση των «16» νίκησε 3-0 τη Γεωργία Γιάγκου, στην φάση των «8» την Μαύρα Κοντοπούλου και στον ημιτελικό αγώνα την Γεωργία Σπανού. Στο διπλό, η Λεμονιά Γκαϊντατζή και η Ζωή Καζάκου νίκησαν στον τελικό αγώνα τις: Αλεξία Μάλο/Γεωργία Σπανού, του συλλόγου “Σάρισες) Φλώρινας, με 3-0 σετ (11-9, 11-3, 11-8). Οι νικητές σε κάθε αγώνισμα είναι οι ακόλουθοι:

     

    Διπλό Παμπάιδων

    1) Κωνσταντίνος Μηλικούδης (Γ.Σ. Φιλία Ορεστιάδας),

    2) Σάββας Βατσακλής (Α.Ο. Δόξα Πεύκης),

    3) Δημήτρης Σωτηρόπουλος (Α.Σ. Άτλας Αγίας Βαρβάρας), Γιάννης Μαστρογιάννης (Π.Α.Λ. Φοίνικες Πάτρας)

     

    Διπλό Παγκορασίδων

    1) Λεμονιά Γκαϊντατζή (Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας),

    2) Βασιλική Μπουλά (Μ.Ε.Σ. “Νενήτων” Βοκαριά Χίου),

    3) Ζωή Καζάκου (Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας), Γεωργία Σπανού (Α.Σ.Ε.Α. “Σάρισες” Φλώρινας)

     

    Διπλό Παμπάιδων

    1) Γιώργος Μαρούλης/Σάββας Βατσακλής (Δόξα Πεύκης),

    2) Μανώλης Βουμβουλάκης/Γιάννης Κούτρας (Ο.Ε.Α. Ρεθύμνου/Ποσειδών Λουτρακίου),

    3) Γιάννης Μαστρογιάννης/Δημήτρης Σωτηρόπουλος (“Φοίνικες” Πάτρας/Άτλας Αγίας Βαρβάρας), Κωνσταντίνος Μηλικούδης/Γιάννης Γακίδης (Γ.Σ. Φιλία Ορεστιάδας)

     

    Διπλό Παγκορασίδων

    1) Λεμονιά Γκαϊντατζή/Ζωή Καζάκου (Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας),

    2) Αλεξία Μάλο/Γεωργία Σπανού (Α.Σ.Ε.Α. “Σάρισες” Φλώρινας),

    3) Χριστίνα Τζενίδη/Θεοδώρα Γιάγκου (Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης), Γεωργία Γιάγκου/Νεφέλη-Στέλλα Πέρτση (Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης)

     

    Comments are closed.