Bookmarks

    Την 5η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων του Μετσόβου κατέλαβε ο Αστέρας, με την ομάδα της Καβάλας να επικρατεί της Καλύμνου με 80-44, αφήνοντας την στην  έκτη θέση της βαθμολογίας.

     

    Το παιχνίδι ήταν ένας μονόλογος για τον Αστέρα, από το ξεκίνημα μέχρι το φινάλε. Η ομάδα της Καβάλας φρόντισε να «χτίσει» διψήφια διαφορά από την αρχή, κλείνοντας το πρώτο δεκάλεπτο με +13 (10-23), προβάδισμα το οποίο διατήρησε μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου, όπως δείχνει το 20-36 του 20’. Το καλάθι του Κατσίβελη για το 27-48 έφερε την διαφορά πάνω από τους 20 πόντους, με την τρίτη περίοδο να ολοκληρώνεται με 29-52 και τον Αστέρα να «τρέχει» στο φινάλε ένα επιμέρους 2-11. Στο τελευταίο δεκάλεπτο η Κάλυμνος προσπάθησε να ρίξει την διαφορά, έτρεξε ένα γρήγορο 7-1 για το 36-53, όμως η συνέχεια ήταν και πάλι μονόλογος για τον Αστέρα που έτρεξε ένα δικό του 0-9 για το 36-62, με το τελικό 44-80 να φέρνει την ομάδα της Καβάλας στην 5η .

     

    Στην καλύτερη 5αδα

    ο Παναγιώτης Μακαρατζής

    Σε ατομικό επίπεδο,  να σημειώσουμε ότι ο πλέι μέικερ της ομάδας της Καβάλας Παναγιώτης Μακαρατζής κατάφερε να ξεχωρίσει, μιας και επιλέχτηκε στην καλύτερη 5αδα της διοργάνωσης, γεγονός που αν μη τι άλλο είναι τιμητικό για τον ίδιο αλλά και τον σύλλογο του.

    Comments are closed.