Bookmarks

    Συνεδρίασε το βράδυ της προηγούμενης Δευτέρας (3/6)  το διοικητικό συμβουλίου του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. και το οποίο αποφάσισε  όπως αναμενόταν να πάει άμεσα σε γενική συνέλευση η οποία όπως έγινε γνωστό στο σχετικό δελτίο τύπου που εκδόθηκε θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019.

     

    Το δελτίο τύπου του ΑΟ Καβάλα

    Αναλυτικά στο δελτίο τύπου που εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο του ΑΟ Καβάλα, αναφέρει τα εξής:

     

    -«Καλούνται σύμφωνα με το καταστατικό τα μέλη  του A.O.KABAΛΑ , όπως παραστούν στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης που θα συνέλθει στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Καβάλας (Ομονοίας 50) την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019  και ώρα 20:00  προς συζήτηση των ακόλουθων θεμάτων ημερήσιας διάταξης :

    ΘΕΜΑΤΑ

    1. Λογοδοσία και Απολογισμός Διοικητικού Συμβουλίου.
    2. Ονομασία της υπό σύστασης Π.Α.Ε., Καθορισμός ύψους μετοχικού κεφαλαίου και τιμής ανά μετοχή & Εκλογή πενταμελούς επιτροπής αρμόδιας για την υπό σύσταση Π.Α.Ε.
    3. Τροποποίηση και εναρμόνιση καταστατικού σύμφωνα με το νέο αθλητικό νόμο.

    Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας η Γεν. Συνέλευση θα επαναληφθεί την ίδια ημέρα (Παρασκευή 14/6), στον ίδιο χώρο και ώρα -20.30- .

    ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

    Α) Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο τα ενεργά μέλη του συλλόγου και παρακαλούνται όσα μέλη δεν είναι ταμειακώς ενήμερα, να τακτοποιήσουν την συνδρομή τους έως και την τρέχουσα περίοδο,στον τόπο διεξαγωγής της Γ.Σ. και μόνοπριν την έναρξη της (19:30 έως 20:00) ή και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας μας.

    Β) Τα μέλη κατά την προσέλευσή τους θα πρέπει να έχουν μαζί τους την ταυτότητα ή το διαβατήριό τους».

     

    ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

    ΤΟΥ Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ

    Comments are closed.