Bookmarks

    Μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ Μουντιαλίτο στο τουρνουά που πραγματοποιήθηκε στο Βέρμιο με συμμετοχή τμημάτων υποδομής ομάδων απ` όλη την Ελλάδα.  Ο ΠΑΟΚ Μουντιαλίτο συμμετείχε με τρία τμήματα και χαρακτηριστικό είναι ότι πρώτευσε και στις τρεις κατηγορίες.  Δείγμα της σπουδαίας δουλειάς που γίνεται.

     

    Αναλυτικά.

    Τελικός  Κ-16 ΠΑΟΚ Μουντιαλίτο – Αχιλλέας Τριανδρίας 1-0,

    Τελικός  Κ-14 ΠΑΟΚ Μουντιαλίτο  – Παύλος Μελάς 2-2 (3-2πεν)

    Τελικός  Κ-12 ΠΑΟΚ – Pro soccer Academy 6-1

    Τον  τελικο στην κατηγορία Κ-12 παρακολούθησε και ο Ενωσιακός προπονητής κ. Τίτης Γιώργος

    Σε ατομικό επίπεδο διακρίθηκαν: 1ος σκόρερ κατηγορίας Κ-16 Καλαϊτζής Κυριάκος με 5 γκολ

    1οι σκόρερ  στην Κ-14 Οδυσσέως Κώστας  και Παπαδόπουλος Κων/νος με 4 γκολ

    MVP τερματοφύλακας  στην Κ-14 Κρίστι  Ντριζάι.

    Σημειώνουμε ότι συνοδοί- προπονητές των τριών τμημάτων ήταν ο Αλέξης Δήμου, ο Μάνθος Κλεανθίδης και ο Παύλος Προβατίδης.

     

    Την Τετάρτη η γιορτή

    λήξης για τη χρονιά

    2018-2019

    Ενημερώνουμε τους γονείς και τους ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας μας ότι την Τετάρτη 26 Ιουνίου στις 7:00 μμ θα πραγματοποιηθεί η γιορτή λήξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων για την ποδοσφαιρική χρονιά 2018-2019 με το καθιερωμένο παιχνίδι παιδιών – γονέων. Επίσης, θα πραγματοποιηθεί ο απολογισμός της χρονιάς που μας πέρασε. Η παρουσία όλων είναι επιβεβλημένη.  Τέλος, ενημερώνουμε γονείς και ποδοσφαιριστές πως θα πραγματοποιηθούν κατά την διάρκεια του Ιουλίου προπονήσεις ατομικής βελτίωσης των ποδοσφαιριστών. Όσοι ενδιαφέρονται να το δηλώσουν στον υπεύθυνο της Ακαδημίας μας κ. Αλέξη Δήμου στο τηλέφωνο 6972036978 .

     

    Comments are closed.