Bookmarks

    Οι αγωνιστικές επιτυχίες των αθλητών του «Αετού» στην ολυμπιακή σκοποβολή σκητ συνεχίστηκαν με την κατάκτηση τεσσάρων μεταλλίων (ένα χρυσό, δύο ασημένια, ένα χάλκινο) στον αγώνα βγ κατηγορίας, που έγινε το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Ιουνίου 2019 στο σκοπευτήριο του ομίλου Μακεδονίας στο Δρακόντιο Θεσσαλονίκης.

     

    Συγκεκριμένα, οι αθλητές που κατέκτησαν τα μετάλλια είναι οι: Πέτρος Στάθης (χρυσό στη γ κατηγορία με νέα ατομική επίδοση 89/125), Αθανάσιος Ντενικοράκης (ασημένιο στην α κατηγορία με επίδοση 108/125), Δημήτρης Βαβάκας (χάλκινο στην α κατηγορία με επίδοση 105/125), Αθανάσιος Χάσπαρης (ασημένιο στην κατηγορία των διαχρονικών αθλητών με επίδοση 98/125).

    Μεγάλος άτυχος, όπως αναφέρει ακόμα δελτίο Τύπου, ήταν ο Θωμάς Μυστιλόγλου, που αγωνίστηκε στη β κατηγορία και κατέλαβε την 7η θέση με επίδοση 93/125. Δεν προκρίθηκε στον τελικό αγώνα για τρεις (3) βαθμούς.

    Επίσης, με υπολειπόμενη επίδοση 104/125, ο Παναγιώτης Παπαντωνίου δεν πήρε το χάλκινο μετάλλιο στην α κατηγορία για ένα μόλις βαθμό. Τέλος, για τον Σοφοκλή Κουταλιάγκα που αγωνίζεται στην Α1, την υψηλότερη κατηγορία του αθλήματος που συμμετέχουν οι δέκα καλύτεροι σκοπευτές στην Ελλάδα, η χαμηλή επίδοση 104/125 δεν τον αντιπροσωπεύει και πρέπει μελλοντικά να σημειώσει καλύτερη.

     

    Comments are closed.