Bookmarks

    Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε την απόκτηση του Οδυσσέα Λυμπεράκη, ο οποίος κατά τη διάρκεια της περυσινής περιόδου αγωνίζονταν στον Α.Ο.Κ.. Ο 21χρονος αριστερός μπακ υπέγραψε στην ομάδα της Νέας Σμύρνης τριετές συμβόλαιο  συνεργασίας.

     

    Η ανακοίνωση:

    «Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του 21χρονου ποδοσφαιριστή Οδυσσέα Λυμπεράκη.

    Ο Οδυσσέας Λυμπεράκης είναι γεννημένος στις 05 Μαΐου του 1998 και αγωνίζεται στην θέση του αριστερού μπακ.

    Ξεκίνησε την καριέρα του στον Μακεδονικό Αμισιανών, συνέχισε στην ΑΕ Καβάλας από την οποία πήρε μεταγραφή για τον ΑΟ Καβάλας ο οποίος ήταν και ο τελευταίος του σταθμός πριν αποκτηθεί από την ΟΜΑΔΑ μας».

    Το «ευχαριστώ» του Λυμπεράκη

    Μάλιστα στην ανάρτηση του στο facebook ο ποδοσφαιριστής Οδυσσέας Λυμπεράκης ανέφερε τα εξής:

    -«Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ την ομάδα του που μου έκανε την τιμή να με ένταξη στο δυναμικό της και να είμαι μέλος μιας τόσο μεγάλης και ιστορικής ομάδας. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τις προηγούμενες μου ομάδες ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΜΙΣΙΑΝΩΝ, Α.Ε.ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑΣ που με βοηθήσανε να κάνω αυτό το μεγάλο βήμα, τους προπονητές μου κ.Π. Προβατίδης, κ.Κ. Ανυφαντάκης, κ.Π. Δερμιτζάκης, όλους μου τους συμπαίκτες που χωρίς αυτούς δεν θα είχα καταφέρει τίποτα. Τέλος, το μεγαλύτερο ευχαριστώ το χρωστάω στην οικογένεια μου που με βοήθησαν να γίνω αυτό που είμαι τώρα! Μια νέα σελίδα ανοίγει… ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ / Panionios FC.

     

    Υ.Γ ένα μεγάλο ευχαριστώ στον άνθρωπο που πίστεψε στις δυνατότητες μου και με βοήθησε να κάνω αυτό το τεράστιο βήμα Panagiwths Tsiaras».

     

    Comments are closed.