Bookmarks

    Στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Καβάλας «Ελευθέρια 2019» διοργανώθηκε το καθιερωμένο τουρνουά Rapid, που αυτή την φορά έγινε στην Στρατιωτική Λέσχη.

     

    Η εκδήλωση για την απονομή των επάθλων στους νικητές πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της Λέσχης Αξιωματικών Καβάλας, όπου εκεί διεξήχθη και το τουρνουά Rapid σε 4 ηλικιακές κατηγορίες, το οποίο εντάσσεται στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Καβάλας «Ελευθέρια 2019» για την 106η επέτειο απελευθέρωσης της πόλης.

    Πρώτος νικητής με 6/7 αναδείχθηκε ο Σάββας Μανελίδης, στην 2η – 3η θέση με 5,5/7 ισοβάθμησαν ο Γιάννης Αυτσόγλου και ο Δημήτρης Ζησιάδης ενώ στην 4η – 7η θέση με 5/7 ισοβάθμησαν ο Γιάννης Σταμάτης (1ος έφηβος), ο Γρηγόρης Καλαμούκος (1ος παίδας), ο Ηλίας Καζαντζίδης και ο Δημήτρης Ηλιόπουλος. Στις υπόλοιπες κατηγορίες η Βάλια Αποστολακάκη ήταν 1η γυναίκα, η Ευγενία Τσιβελεκίδου 1η νεάνιδα, η Μάγδα Μιχαηλίδου 1η κορασίδα και ο Χαράλαμπος Καμπερίδης 1ος παμπαίδας, όλοι με 4/7.

     

    Στον Β’ Όμιλο (μέχρι 12 ετών) στην 1η – 2η θέση με 5,5/7 ισοβάθμησαν ο Άγγελος Λαθυράς και ο Άγγελος Μπακιρτζής (1ος 10χρονος) ενώ 3η με 5/7 ήταν η Δέσποινα Τζίμα.

     

    Στον Γ’ Όμιλο (μέχρι 8 ετών) στην 1η – 2η θέση με 6/7 ισοβάθμησαν ο Κωνσταντίνος Τολίκας και ο Πάρης Καραχάλιος ενώ 3ος με 5,5/7 ήταν ο Χρήστος Σπανδωνίδης.

     

     

     

    20 Responses to “Νικητής ο Γρηγόρης Καλαμούκος στο ανοιχτό πρωτάθλημα σκάκι της ΑΜΘ”