Bookmarks

    Με (2) χρυσά μετάλλια (5) αργυρά και (3) χάλκινα επέστρεψε από το 2st Kids Festival ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ  ο ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Χρυσούπολης από τη Θεσσαλονίκη.

     

    Ειδικότερα να σημειωθεί ότι ολοκληρώθηκε το 2st Kids Festival ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ που διοργάνωσε  η Ένωση ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε) την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019 στη Θεσσαλονίκη στο Αθλητικό Κέντρο Ωραιοκάστρου.

     

    Τον ΑΣ Χρυσούπολης εκπροσώπησαν  στις κατηγορίες  παίδων-κορασίδων συνοδεία των προπονητών  Ιωάννη Θεοδώρου και Ματίνα Κατικιώτη οι  αθλητές:

    Παρασκευόπουλος Ανέστη, κατέκτησε 1η θέση χρυσό μετάλλιο

    Καραμπάσης Σπύρος, κατέκτησε 1η θέση χρυσό μετάλλιο

    Κουλές Νικόλαος, κατέκτησε 2η θέση ασημένιο  μετάλλιο

    Σκαμπέτσος Χρήστος, κατέκτησε 2η θέση ασημένιο  μετάλλιο

    Μελίδης Ευθύμης, κατέκτησε 2η θέση ασημένιο  μετάλλιο

    Τζεμετζής Γιώργος, κατέκτησε 2η θέση ασημένιο  μετάλλιο

    Χατζηδημητρίου Μαρία, κατέκτησε 2η θέση ασημένιο  μετάλλιο

    Μπιντανάκης Λευτέρης , κατέκτησε 3η θέση χάλκινο μετάλλιο

    Κουλέ Βασιλική, κατέκτησε 3η θέση χάλκινο μετάλλιο

    Μπιντανάκης Στέφανος, κατέκτησε 3η θέση χάλκινο μετάλλιο

     

    Δηλώσεις προπονητών

    Είναι μια διοργάνωση που γίνεται κάθε χρόνο από την Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος και η τελευταία για την αγωνιστική σαιζόν του συλλόγου μας  και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που κατορθώσαμε να έχουμε αυτές τις επιτυχίες. Καταρχήν να συγχαρούμε τους αθλητές μας που δείχνουν ότι έχουν θέληση και όρεξη για δουλειά και το αποτέλεσμα είναι η δικαίωσή τους μέσω των αποτελεσμάτων που φέρνουν στο σύλλογο και επίσης  από άλλες διοργανώσεις. Προσπαθούμε με συγκροτημένη και συστηματική προπόνηση και σωστό σχεδιασμό να δημιουργήσουμε στους αθλητές μας τις σωστές βάσεις για την εξέλιξη τους μελλοντικά στο αγωνιστικό ταεκβοντο που πραγματικά  έχει εξελιχτεί σε δύσκολο και πολύ ανταγωνιστικό  Ολυμπιακό άθλημα . Είμαι αισιόδοξος για την πορεία του συλλόγου μας και των αθλητών μας και είμαι πεπεισμένος ότι μελλοντικά θα κατακτηθούν μεγάλοι στόχοι πάντα με την συμπαράσταση  και στήριξη των γονέων τους οποίους και ευχαριστούμε. Καλούμε την τοπική κοινωνία να στηρίξει την προσπάθεια μας και να προτρέψει τα παιδιά να έρθουν στο σύλλογο μας και να ασχοληθούν με το όμορφο αυτό Ολυμπιακό άθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ.

    Το Δ.Σ του συλλόγου  συγχαίρει επίσης τους αθλητές για τις επιτυχίες τους και εύχεται καλή συνέχεια και δύναμη στη καλοκαιρινή προετοιμασία.

     

    Comments are closed.