Bookmarks

    Με επιτυχία και χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, όλες τις αποφάσεις που πάρθηκαν να είναι ομόφωνες πραγματοποιήθηκε το βράδυ της προηγούμενης Παρασκευής (14/6)  η γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Καβάλας παρουσία αρκετών μελών του καβαλιώτικου συλλόγου.

     

    Αρχικά να σημειώσουμε ότι έγινε ο αγωνιστικός απολογισμός της ποδοσφαιρικής περιόδου που πέρασε σε όλα τα τμήματα του Α.Ο.Κ. από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Αντώνη Αντωνίου που ήταν και ο γενικός γραμματέας της γενικής συνέλευσης. Ο Αντώνης Αντωνίου σε ότι έχει να κάνει με το ποδοσφαιρικό τμήμα ανέφερε τη μεγάλη προσφορά των κ.κ  Αντώνη Αντωνίου, Σωτήρη Δεληκάρη και Αντώνη Κατσαμακίδη και οι οποίοι όπως είναι γνωστό αποτέλεσαν τη διοικούσα επιτροπή της ομάδας της Καβάλας. Ο ίδιος υπογράμμισε ότι οι τρεις τους σήκωσαν όλο το οικονομικό βάρος, κάνοντας μια περίφημη προσπάθεια και η οποία είχε την ανταπόκριση των επαγγελματιών της Καβάλας. Στη συνέχεια να τονίσουμε ότι ομόφωνα εγκρίθηκε ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός της χρονιάς που πέρασε.
    Παράλληλα κατά τη διάρκεια της συνέλευσης αποφασίστηκε η ονομασία της νέας ΠΑΕ ως «ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965». Το μετοχικό κεφάλαιο που ορίστηκε είναι 30.000 ευρώ και η αξία της μιας μετοχής είναι 30 ευρώ.
    Συστάθηκε ταυτόχρονα και η 5μελής διοικούσα επιτροπή που την αποτελούν οι Αντώνης Αντωνίου, Σωτήρης Δεληκάρης, Αντώνης Κατσαμακίδης, Χαράλαμπος Κουφατζής και Ντίνος Κανάκης προκειμένου να ολοκληρωθούν όλες εκείνες οι απαραίτητες ενέργειες σε ότι έχει να κάνει με τη σύσταση της νέας ΠΑΕ. Αξιοσημείωτο είναι το ότι σχετικά με όσα είχαν ακουστεί τα προηγούμενα χρόνια για την εκκαθάριση της προηγούμενης ΠΑΕ Καβάλα, ο Χαράλαμπος Κουφατζής ήταν κατηγορηματικός. Η Καβάλα έχει ενταχθεί στο Νόμο πριν από το 2015, οπότε είναι ελεύθερη από οποιοδήποτε παλαιό χρέος είχε ανακύψει κατά το παρελθόν. Η νέα ΠΑΕ που θα συσταθεί θα έχει νέο ΑΦΜ και δεν θα την βαραίνει κανένα απολύτως χρέος από το παρελθόν.

    Βέβαια να αναφέρουμε το ότι η απουσία πολλών μελών του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. ήταν χαρακτηριστική όπως βέβαια και των καβαλιωτών φιλάθλων αλλά και των επωνύμων ενώ στη γενική συνέλευση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι τόσο του ΣΦΑΟΚ όσο και της Λέσχης Φιλάθλων.


    Comments are closed.