Bookmarks

    Το Σαββατοκύριακο 11-12 Μαΐου 2019 πραγματοποιήθηκε στο Λουτράκι Κορινθίας το Πανελλήνιο  Πρωτάθλημα Τραμπολίνο Ανδρών – Γυναικών, Εφήβων – Νεανίδων, Παίδων – Κορασίδων όπου ο Α.Ο. Παλμός Καβάλας συμμετείχε με 7 αθλητές-τριες.

     

    Στο Συγχρονισμένο Τραμπολίνο αγωνίστηκαν η Τσακαλίδου Λυδία με την Αργύρη Ευρυδίκη και η Κονδύλη Αναστασία με την Τσιλογρώργη Ανθή όπου κατέκτησαν την 3η και την 6η θέση αντίστοιχα.

    Η Λυδία Τσακαλίδου με την εμφάνισή της και σε αυτό το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, εκτός του ότι έδειξε για άλλη μια φορά ότι διανεύει μια φανταστική πορεία, κατοχύρωσε και την συμμετοχή της στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τραμπολίνο στην κατηγορία Junior 13 – 16 ετών, που θα γίνει 7 – 10 Μαΐου του 2020 στο Γκέτεμποργκ  της Σουηδίας.

     

    Προπονητής Δημήτρης Τσακαλίδης

    Θα θέλαμε να συγχαρούμε όλους τους αθλητές-τριες μας, όπως και τους προπονητές μας, που ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και φέτος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, κατακτώντας πολλές διακρίσεις και Μετάλλια και κάνοντας μας για ακόμη μια φορά πολύ υπερήφανους.

     

    Comments are closed.