Bookmarks

    Την Πανελλήνια Σχολή Διαιτησίας Ποδοσφαίρου Άμμου εξέφρασε το ενδιαφέρον να παρακολουθήσει ο ομοσπονδιακός βοηθός διαιτητής της ΕΠΣ Καβάλας, Φώτης Καμπερίδης, με αίτηση που υπέβαλε στην ΕΠΟ.

     

    Η  σχολή θα διεξαχθεί την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019 στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

    Μετά το τέλος της σχολής ο κ. Καμπερίδης θα παρακολουθήσει και το Πανελλήνιο Σεμινάριο Ποδοσφαίρου Άμμου, το οποίο θα διεξαχθεί την επόμενη ημέρα, 8 Ιουνίου, στον ίδιο χώρο.

    Ευχόμαστε στον Καβαλιώτη βοηθό διαιτητή καλή επιτυχία στο εγχείρημα του αυτό και νιώθουμε περήφανοι που η Ένωσή μας εκπροσωπείται από τον κ. Φώτη Καμπερίδη στους Έλληνες διαιτητές ποδοσφαίρου άμμου.

     

    Κάρτα υγείας

    του ποδοσφαιριστή

    Παράλληλα θα πρέπει να σημειώσουμε ότι σε δελτίο τύπου που εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Καβάλας τονίζει ότι μετά την τελευταία ενημέρωση της  Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, όσον αφορά την Κάρτα Υγείας Ποδοσφαιριστή, γνωρίζουμε σε όλα τα σωματεία μας τα παρακάτω:

    Να τονιστεί ότι από την 1η Αυγούστου 2019 όλοι οι ποδοσφαιριστές πρέπει να αποκτήσουν Κάρτα Υγείας Ποδοσφαιριστή, ώστε να έχουν το δικαίωμα συμμετοχής σε ποδοσφαιρικό αγώνα.

    Ως γνωστόν, η Κάρτα Υγείας είναι ατομική, έχει ισχύ για ένα χρόνο και θα συνοδεύει τον ποδοσφαιριστή σε κάθε του ποδοσφαιρική μετακίνηση.

    18 Responses to “Υποψήφιος διαιτητής ποδοσφαίρου άμμου είναι ο διαιτητής Φώτης Καμπερίδης”