Bookmarks

    Μπροστά σε μία πολύ μεγάλη πρόκληση βρίσκεται ο Νέστος Χρυσούπολης ο οποίος την Κυριακή 5 Μαΐου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Τρίγλια στον πρώτο από τους δύο αγώνες μπαράζ μεταξύ των ομάδων που τερμάτισαν στην δεύτερη θέση  των οχτώ ομίλων της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

     

    Πρόκειται για τον πρώτο από τους δύο τελικούς που πρόκειται να δώσει η ομάδα της Χρυσούπολης η οποία να σημειώσουμε ότι έχει κάθε λόγο να αισιοδοξεί. Στο αυριανό παιχνίδι ο Νέστος θα παραταχθεί με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία και με τον κόσμο στο πλευρό του μέσα στην Τρίγλια με στόχο την απόσπαση ενός θετικού αποτελέσματος το οποίο θα βάλει τις βάσεις ώστε ο Νέστος να ακολουθήσει τον Α.Ο.Κ. στην παραπάνω κατηγορία. Η αισιοδοξία που επικρατεί εντός των αποδυτηρίων της ομάδας του Κυριάκου Κετσιεμενίδη είναι δικαιολογημένη και συγκρατημένη και άπαντες αισιοδοξούν για απόσπαση του θετικού αποτελέσματος. Σε αγωνιστικό επίπεδο να σημειώσουμε ότι ο προπονητής του Νέστου Κυριάκος Κετσιεμενίδης δεν υπολογίζει τους τραυματίες Καθάριο, Φ. Τσαμπέγια και Κουντού.

     

    Τα τέσσερα ζευγάρια

    Τα τέσσερα ζευγάρια προέκυψαν μέσω της κλήρωσης που έγινε με γεωγραφικά κριτήρια ανάμεσα στους τέσσερις ομίλους του Βορρά και στους τέσσερις ομίλους του Νότου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

    Τα ζευγάρια που προέκυψαν είναι τα εξής: Τριγλία – Νέστος Χρυσούπολης, Νίκη Βόλου – Θεσπρωτός, Διαγόρας Ρόδου – Καλαμάτα, Αιολικός – Ιωνικός.

    Τα δυο παιχνίδια θα διεξαχθούν στις 5 και 12 Μάιου και οι τέσσερις ομάδες που θα προκριθούν θα αγωνίζονται του χρόνου στη Football League.

     

    Αναλυτικά  το πρόγραμμα των μπαράζ ανόδου και οι διαιτητές

     

    Κυριακή (5/5)

    15:30 Αιολικός – Ιωνικός

    Διαιτητής: Τζουμαλάκης (Σερρών)

    Βοηθοί: Κρυώνας (Σερρών), Τοροσιάδης (Μακεδονίας)

    4ος: Τζαμουτζαντώνης (Χίου)

    17:00 Τριγλία – Νέστος Χρυσούπολης

    Διαιτητής: Περράκης (Αθηνών)

    Βοηθοί: Νικολάου (Αθηνών), Κολλιάκος (Αθηνών)

    4ος: Μπουτσίκος (Μακεδονίας)

    17:00 Νίκη Βόλου – Θεσπρωτός

    Διαιτητής: Νεοφυτιάδης (Κορινθίας)

    Βοηθοί: Αρμακόλας (Κυκλάδων), Μουρτζοβίτης (Κορινθίας)

    4ος: Μπουμαρσόπουλος (Λάρισας)

     

    Τετάρτη (8/5)

    16:00 Διαγόρας – Καλαμάτα

    Διαιτητής: Μαλούτας (Ημαθίας)

    Βοηθοί: Παπαδάκης (Ημαθίας), Αϊναλής (Μακεδονίας)

    4ος: Κακουλίδης (Θράκης)

     

    Comments are closed.