Bookmarks

    Το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας εξέδωσε δελτίο τύπου στο οποίο σημειώνεται ότι κάθε ενδιαφερόμενο ότι, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία πρόκειται να διοργανώσει πρωτάθλημα ποδοσφαίρου άμμου Ανδρών και Γυναικών για το 2019. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ η προκήρυξη, καθώς και όλα τα δικαιολογητικά που απαιτούνται (δήλωση συμμετοχής σωματείου, συνυποσχετικό διαιτησίας, λίστες παικτών – παικτριών και κατάσταση υγείας αθλουμένων μελών) για τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα.

     

    Τα σωματεία που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα αυτό, πρέπει υποχρεωτικά να δηλώσουν τη συμμετοχή τους, μαζί  με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά, στην ΕΠΣ Καβάλας, ώστε η  Ένωση με τη σειρά της να τα αποστείλει στην ΕΠΟ.

     

    Παραλαβή πτυχίων σχολής επανεξέτασης UEFA C’

    Τέλος να αναφέρουμε ότι η ΕΠΣ Καβάλας ενημερώνει όσους επανεξετάστηκαν και επέτυχαν στη Σχολή Επανεξέτασης Προπονητών UEFA C, η οποία λειτούργησε στην Κομοτηνή στις 16/2/2019, ότι μπορούν να παραλάβουν τα πτυχία τους από τη γραμματεία της ΕΠΣ Καβάλας.

    Οι επιτυχόντες της Κομοτηνής είναι οι εξής:

    α) Αργύριος Ελευθεριάδης

    β) Αλέξανδρος Τελίδης

    γ) Αχιλλέας Καρασαββίδης

    Επίσης, ενημερώνουμε τον κ. Γιάννη Κοντογιώργη ότι μπορεί να παραλάβει τη βεβαίωση παρακολούθησης της σχολής UEFA C του 2013.

     

    Κάρτα υγείας του ποδοσφαιριστή

    Μετά και την τελευταία ενημέρωση της  Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, όσον αφορά την Κάρτα Υγείας Ποδοσφαιριστή, γνωρίζουμε σε όλα τα σωματεία μας τα παρακάτω:

    Από 1 Αυγούστου 2019 όλοι οι ποδοσφαιριστές πρέπει να αποκτήσουν Κάρτα Υγείας Ποδοσφαιριστή, ώστε να έχουν το δικαίωμα συμμετοχής σε ποδοσφαιρικό αγώνα.

    Ως γνωστόν, η Κάρτα Υγείας είναι ατομική, έχει ισχύ για ένα χρόνο και θα συνοδεύει τον ποδοσφαιριστή σε κάθε του ποδοσφαιρική μετακίνηση.

     

    Comments are closed.