Bookmarks

    Στην πλευρά που η πεδιάδα του Δήμου Νέστου ακουμπά τον όμορφο οικισμό του Νομού Καβάλας, υπάρχει μια σπουδαία αθλητική Ακαδημία, η οποία ξεχωρίζει όσο λίγες σ’ όλη την Ελλάδα…

     

    Πρόκειται για το Νέστο Χρυσούπολης, ο οποίος εδρεύει στην κωμόπολη της πανέμορφης προσφυγικής πόλης, στον τόπο που η αθλητική ζωή ανθίζει, συνεχώς, κάτι το οποίο παραδέχονται όλοι…

    Ο υψηλός αριθμός των νεαρών παικτών-τριών σε συνδυασμό με το μεγαλοπρεπές έργο των έξοχων προπονητών προσφέρει στον σύλλογο και στο κοινό ένα προϊόν άκρως ελκυστικό και το όραμα για ένα καλύτερο…αύριο είναι, πλέον, απ’ όλους ορατό… Γεγονός το οποίο βρίσκει σύμφωνο κάθε θεατή της ομάδας αυτής, πόσο μάλλον τον Τεχνικό Διευθυντή των Ακαδημιών αυτής, Σταύρο Τσοκακτσίδη.

    -«Εγώ έχω υπηρετήσει, επί σειρά ετών, τα αναπτυξιακά συγκροτήματα του Νέστου Χρυσούπολης, όπως και την ανδρική ομάδα του σωματείου ορισμένες σεζόν. Τη φετινή χρονιά, διατηρώ τον τίτλο του Γενικού Διευθυντή των αναπτυξιακών ομάδων του συλλόγου, λόγω μιας σειράς αυξημένων προσωπικών υποχρεώσεων με τις οποίες δεσμεύομαι. Παρ’ όλα αυτά, ο νυν υπεύθυνος προπονητής των ομάδων υποδομής του Νέστου Χρυσούπολης, Γιάννης Χατζηιωαννίδης, όπως και οι συνεργάτες του εργάζονται, σωστά, στον σύλλογο με γνώμονα την πρόοδο αυτού σ’ όλα τα επίπεδα.

    Τρανά παραδείγματα του ορθολογιστικού τρόπου εργασίας των στελεχών του συλλόγου, αποτελούν η σύσταση ομάδων θηλυκού γένους στο σωματείο μας, όπως και η ανάδειξη του ταλέντου ορισμένων παικτών.

    Συγκεκριμένα, ο Νέστος Χρυσούπολης διαθέτει ομάδες κοριτσιών, οι οποίες δεν συμμετέχουν σε κάποιο επίσημο Πρωτάθλημα, ωστόσο εξελίσσονται, διαρκώς, υπό τις οδηγίες του κ. Χατζηιωαννίδη. Επίσης, ο σύλλογος μας έχει συμβάλει, σημαντικά, στην εξέλιξη του ταλέντου του ποδοσφαιριστή, Παπαϊωάννου, ο οποίος συμμετέχει στις δραστηριότητες της Εθνικής μας ομάδας, αλλά και σε μια σειρά από τουρνουά, όπως αυτό το οποίο διοργανώνει, διαχρονικά, η εξαιρετική δημοσιογράφος, Δώρα Ιωακειμίδου», ήταν, προ ημερών, τα πρώτα λόγια του κ. Σταύρου Τσοκακτσίδη, στην ιστοσελίδα μας, ο οποίος πρόσθεσε στην συνέχεια.

    -«Πέρα, όμως, από το τμήμα κοριτσιών, ο σύλλογος μας διαθέτει πολλά, ακόμα, συγκροτήματα αρσενικού γένους, τα οποία καθοδηγούνται από τους αξιόλογους προπονητές, Γιάννη Κασκαμπανιώτη, Μιχάλη Σεμίζογλου, Χρήστο Γκαίτατζόπουλο, Θωμά Τζεράκη, Κώστα Μπανίδη, Γιάννη Χρόνη και Άγγελο Νικολαϊδη. Ο σύλλογος μας αριθμεί, περίπου, 150 νεαρούς αθλητές-τριες στα αναπτυξιακά του τμήματα, τα οποία γυμνάζονται στα γήπεδα 5χ5 της Χρυσούπολης Καβάλας, αλλά και στο μεγάλο γήπεδο της περιοχής. Την εποπτεία των ομάδων έχει αναλάβει ο Γενικός Διευθυντής των αναπτυξιακών μας τμημάτων, κ. Γιάννης Σιδηρόπουλος, ο οποίος μοχθεί, καθημερινά, για την προοδευτική πορεία του σωματείου μας σ’ όλα τους τομείς.

    Ακόμα, αποτελεί μεγάλη τιμή γι’ εμάς η συμμετοχή των παικτών, Μαίντανού και Αρετά, στις δραστηριότητες της ανδρικής μας ομάδας, αφού αμφότεροι προέρχονται από τα αναπτυξιακά τμήματα του Νέστου Χρυσούπολης. Οι δύο ποδοσφαιριστές συντέλεσαν, φέτος, τα μέγιστα για την πραγματοποίηση της πορείας πρωταθλητισμού του ανδρικού συγκροτήματος, το οποίο, εν τέλει, τερμάτισε στη 2η θέση του.. μαραθωνίου της Γ’ Εθνικής και λίγο έχασε την άνοδο ύστερα από αγώνα «μπαράζ» με την Τρίγλια Θεσσαλονίκης.

    Επιπλέον, ιδιαίτερη τιμή για τον σύλλογο μας είναι η μετακίνηση του πρώην αμυντικού ποδοσφαιριστή των ομάδων υποδομής μας, Στέφανου Αϊβάζογλου, στα αναπτυξιακά τμήματα του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Άλλωστε, σκοπός του σωματείου μας δεν είναι μόνο η ποιοτική αναβάθμιση του ανδρικού της τμήματος, αλλά και η ανάδειξη του ταλέντου κάθε νεαρού παίκτη των ομάδων υποδομής, με στόχο την προώθηση του στις δραστηριότητες της ανδρικής ομάδας ή σε συλλόγου ψηλότερων κατηγοριών».

     

    Comments are closed.