Bookmarks

    Φιλικό παιχνίδι έδωσε το απόγευμα της Τετάρτης (15/5) ο Α.Ο.Κ. στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» και κόντρα στη Δόξα Δράμας που ήταν καλύτερη γνώρισε την ήττα με σκορ (0-3).

     

    Σε αγωνιστικό επίπεδο να τονίσουμε ότι η Δόξα Δράμας ήταν πιο αποτελεσματική και προηγήθηκε στο 25’ με τον Πεταυβράκη που με απευθείας φάουλ έκανε το (0-1). Στο 27’ ο Κρουζ με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων και στο 41’ με σουτ ο Πατράλης έγραψε το (0-3).

     

    Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

    ΑΟΚ: Δήμιζας, Ζέρης, Λυμπεράκης, Κασμερίδης, Σωτηράκης,  Ψάλτης, Γαβριηλίδης, Λίτσκας, Τσούτσης, Γεμιστός, Μαρκόπουλος.

    Αγωνίστηκαν και οι: Τόσκας, Μπλιός, Θωμαϊδης, Αδαμάκης, Κέρθι,  Βαλαβανόπουλος, Τουμανίδης, Μαλαμίδης, Χατζηκυριάκου, Φουτζιτζής, Πανάγου.

     

    Δόξα Δράμας: Μένκα, Ρεβυθόπουλος, Πεταυράκης, Ρουγκάλας,  Φραγκούλης, Πατράλης, Μάρτινς, Μπαϊκαρά, Αυγενικού, Δούμτσιος, Κρουζ.

    Αγωνίστηκαν και οι: Λσμπίρης,  Σιώπης, Βοσνιάδης, Καψάλης, Ανδρέου, Παρασκευάς, Ρούτσης, Παπαϊωάννου, Τάσσιος, Κρητικός, Σαμπανίδης.

     

    Οι προπονήσεις στον Α.Ο.Κ. θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε στη συνέχεια άπαντες θα αναχωρήσουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές ενώ με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η έκθεση την οποία θα καταθέσει ο προπονητής των «Αργοναυτών» Παύλος Δερμιτζάκης στη διοικούσα επιτροπή σχετικά με το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, για το ποιοι παίκτες δηλαδή θα μείνουν και ποιοι θα φύγουν.

     

     

    Comments are closed.