Bookmarks

    Δελτίο τύπου εξέδωσε η διοικούσα επιτροπή του Α.Ο.Κ. μέσα από το οποίο καλεί τους καβαλιώτες φιλάθλους στη μεγάλη γιορτή των «Αργοναυτών» μετά την κατάκτηση της 1ης θέσης, στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας η οποία προγραμματίστηκε να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 12 Μαΐου στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» κατά τη διάρκεια του προγραμματισμένου φιλικού με την ομάδα της Ξάνθης.

     

    Η ανακοίνωση του ΑΟ Καβάλα

    Αναλυτικά το δελτίο τύπου της διοικούσας επιτροπής του Α.Ο.Κ. αναφέρει τα εξής:

    -«Καβαλιώτισσα, Καβαλιώτη!

    Την Κυριακή η αγαπημένη μας ομάδα, η ομάδα με το όνομα της πόλης μας, γιορτάζει! Γιορτάζει μετά από πολλά χρόνια και θέλουμε όλη την πόλη στο γήπεδο να μοιραστούμε την χαρά μας! Στις 19:30 θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας με την ΠΑΕ Α.Ο.Ξάνθη και μετά το τέλος του θα γίνει η απονομή του κυπέλλου στην πρωταθλήτρια ομάδα μας από την Ε.Π.Ο., θα βραβευτούν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές (Στέλιος Σφακιανάκης, Θοδωρής Ζαγοράκης) & ο μεγάλος χορηγός μας ενώ θα προβληθεί και ένα αφιέρωμα για την ιστορία του συλλόγου μας. Επίσης, στο ημίχρονο του αγώνα θα επαναληφθεί η κλήρωση για το Toyota Aygo, μιας και δεν βρέθηκε ο νικητής!

    Καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο, όλους τους φορείς, τους χορηγούς-αρωγούς μας, και τα αθλητικά  σωματεία του νομού μας να μας τιμήσουν με την παρουσία τους και να συμμετάσχουν σε μια ωραία εορταστική εκδήλωση για το καραβάκι μας που ανεβαίνει ένα σκαλοπάτι και πλησιάζει σιγά σιγά εκεί που απαιτεί η ιστορία του!

    One Team, one City, one Dream.

    Σας περιμένουμε».

     

     

    Σε αγωνιστικό επίπεδο να σημειώσουμε ότι οι προπονήσεις του Α.Ο.Κ. συνεχίζονται καθημερινά και εκείνο το οποίο θα πρέπει να υπογραμμίσουμε είναι το ότι ο προπονητής του Παύλος Δερμιτζάκης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του για τα δύο επόμενα προγραμματισμένα παιχνίδια τόσο με την ομάδα της Ξάνθης όσο και με τη Δόξα Δράμας στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη». Πρόκειται για δύο πολύ σημαντικά φιλικά παιχνίδια ενώ να σημειώσουμε ότι στη συνέχεια ο Παύλος Δερμιτζάκης θα καταθέσει στη διοικούσα επιτροπή της ομάδας την έκθεσή του σχετικά με το υπάρχων έμψυχο δυναμικό της ομάδας της Καβάλας.


    Comments are closed.