Bookmarks

    Περισσότεροι από 550 κολυμβητές και κολυμβήτριες από συλλόγους κυρίως της Βορείου Ελλάδας αλλά και της Τουρκίας και της Βουλγαρίας αναμένεται να λάβουν μέρος στους κολυμβητικούς αγώνες με την ονομασία «Καβάλα Junior 2019» που διοργανώνει και φέτος ο Ναυτικός Όμιλος Καβάλας και οι οποίοι αναμένονται με πολύ μεγάλο ενδισφέρον.

     

    Το τουρνουά έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο κλειστό κολυμβητήριο το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Απριλίου και δικαίωμα συμμετοχής έχουν νεαροί κολυμβητές και κολυμβήτριες ηλικίας από 9 έως 12 ετών. Το κόστος συμμετοχής ορίζεται στα 13 ευρώ για κάθε αθλητή ή αθλήτρια και διαμορφώνεται βάσει των αρχικών δηλώσεων συμμετοχής του κάθε συλλόγου και οι τρείς νικητές κάθε αγωνίσματος θα βραβευθούν με μετάλλιο και δίπλωμα. Θα απονεμηθεί επίσης ειδικό έπαθλο στο πρώτο νικητή του κάθε αγωνίσματος σε κάθε κατηγορία όπως επίσης και κύπελλο σε κάθε νικητή που θα έχει τρεις πρώτες θέσεις.

    Οι αγώνες θα ξεκινήσουν το πρωί του Σαββάτου 10.00, οπότε και θα αρχίσει η πρώτη περίοδο της διοργάνωσης. Στην έναρξη της δεύτερης περιόδου, το απόγευμα στις 17.30 θα γίνει και η επίσημη τελετή έναρξη των αγώνων, ενώ η 3ηπερίοδος είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει το πρωί της Κυριακής (7/4) στις 9.30.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι από τους περίπου 550 αθλητές που θα αγωνιστούν, οι 100 είναι από συλλόγους της Τουρκίας και της Βουλγαρίας.

     

    Comments are closed.